amonyum isimli üyenin son içerikleri

1. amonyum

Arkadaşlar Şuan yurt dışındayım Türkiyeye 5-6 ay sonra uğrarken işlemci getircem

Neden ücret çıksın ki 4- Bir adet dizüstü bilgisayar ya da PC, aksam ve parçaları (flash bellek, harici hard disk dahil) Genelde hiç umurlarında bile olmuyor dikkat çekici bir şey olmadıktan sonra
  2. amonyum

Arkadaşlar Şuan yurt dışındayım Türkiyeye 5-6 ay sonra uğrarken işlemci getircem

1 Tane getirdiğin için problem olacağını zannetmiyorum, ülkeye girişi yasaklı ürün değil sonuçta. https://www.mfa.gov.tr/turkiye_ye-ait-gumruk-bilgileri.tr.mfa Detaylı bilgi için gümrük mevzuatını inceleyebilirsin
  3. amonyum

Masaya vurdum pc dondu

Arkadaşın dediğine ek olarak Psu kablolarını veya gevşek civata olup olmadığını kontrol edebilirsin. Eğer HDD kullanıyorsan yüksek ihtimalle sebebi odur (HDD bozdum). Zarar gelme ihtimali elbette var. Tavsiyem sandalyene vurman :D
  4. amonyum

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ya bu aa kulaklığı beni çok uğraştırdı bir kere çözmüştüm, format attım yine bozuldu dediğin yönteme bakacağım iyi info sağ olasın
  5. amonyum

Geldi monitör tertemiz bir tane ölü piksel yok, linki atan kimdi bilmiyorum ama sağ olsun.
  6. amonyum

Ben de bunu çektim bakalım tam aradığım monitördü, umarım ölü piksel falan çıkmaz.
  7. amonyum

🔥ASUS Prime AP201 Tempered Kasa 2599TL KOŞ!🔥

Maks 360mm olması lazım
  8. amonyum

Anladım, bu kasada sınırlarda dolaşmak mümkün. Valodan çıkmıştım
  9. amonyum

Ekran kartı en üst 2 slotta bir altında gpu support bracket takılı sistem yeni olduğu için fan alamadım daha sadece egzoz fanım var. yeni oyundan çıkmış sıcaklıklar bunlar
  10. amonyum

Yok prime b650m k
  11. amonyum

Güzel kasa, iyi fiyat tavsiye ederim
  12. amonyum

🔥İndirim Desenli Kablosuz Fare 139 tl

Errrrkek olmama rağmen beğendim
  13. amonyum

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

görmedim, düzgünce cevap verebilir, sitem etmek yerine ön ekin hala indirim olduğunu belirtmek isterim.
  14. amonyum

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

1169tl'lik fiyatı ben mi göremiyorum?
Geri