AMYG isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bu Coin While sesi nerden geliyordur?

Öyle deme travmam var 😅
  2. A

İnceleme TWS Kulaklık Kralı Bowers & Wilkins Pi8 İnceleme!

En son bir anakarta 5 haneli rakam verirsem ... demiştim 😶
  3. A

Ofis / Excel için Klavye Önerisi

Güzel seçim umarım memnun kalırsınız
  4. A

Sizce bu ürün gönderilir mi?

Nasıl anlarız kendime almadım bir arkadaşıma topluyorum
  5. A

🔥İndirim QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

çektim abi sağol r50 nin teki kaybolmuştuı iyi oldu
  6. A

nasıl yani?
  7. A

Ssd soğutucu ilk bakış - HIKSEMI RADIATOR-MHF1 SSD Soğutucu

Amazon'dan 900 lira gibi fiyata aldım benim tek amacım anakartımda PCB görünmesin ve Siyah konseptli olsun idi ama ürün o kadar güzel ki size de bahsetmek istedim öncelikle 3 tane Termal pedi var kendi içerisinde dahili iki fanı var fanlar 3 pin ile anakarttan güç alabiliyor oldukça Solid rijit...
  8. A

Satıcı tekno platform diye Bi mağaza
  9. A

Tam gördüm satın aldım indirim olarak paylaşacaktım baktım ki artık listelenmiyor ya son stoktu acaba ya fiyst hatası? aynı ürün diğer tüm sitelerde 12k low profile, en azından Samsung çipli bir bellek arıyordum satın aldım sizce buyurun gönderilir mi?
  10. A

Mpg A850GS coilwine :'(

Ben de komple lian li oldum elendi arkadaşlar :D
  11. A

Çok sessiz ve kaliteli bir sisteme sahip olmaya çalışıyorum. Zerre teklemiyor diğer bileşenler. Ama psuyu bir tutturamadım. Vallahi 3 oldu. En son delta GPS-850HB yi takıcam o olucak, bıktım.
  12. A

Sıcak fırsat konusu paylaştığım ürün dü coilwine denk geldi :/ var mı diğer arkadaşlarda bir problem? https://uploadnow.io/f/BY02vhv
  13. A

Mchose v9 pro mu fifine h6 mı daha iyi

v9 pro kullanıyorum şarjı gayet uzun gidiyor beni tatmin ediyor bazen ayar yapmak sıkıcı olabiliyor ama ayar paylaşanlar var onlardan kopyalayabiliyorsun ıu da ilk pencereyi çözemedim diye baya sinirlendim sonra makul bişey bulup dokunmadım eq fena değil 7.1 iyi benim için
  14. A

Ofis / Excel için Klavye Önerisi

nuphy bakabilirsin. İşin gerçeği eşim de çok yazıyor eski bir rampage low profile alıp modladım ama stok kullanacaksan lofree ve nuphy öneririrm 1772561994 https://mechanicalkeyboards.com/?srsltid=AfmBOopu5BoFuGMfIsbqzdUQk7cF0qNLqErWP9DaGu3FtPLoUFQqzXzk burdan tarzını bulabilirsin 1772562116...
Geri