AMYG isimli üyenin son içerikleri

1. AMYG

Yardım Montech Sıvı Soğutma

Hangi işlemci için bakıyorsun?
  2. AMYG

Arctic güzel kasa uyumluluğuna bak baya kalın radyatör. Thermalright Frozen Edge kullanıyorum argb takmıyorsun öneririm. Onun dışında sıcak fırsatlara düşen ürünlere bakabilirsin acelen yoksa
  3. AMYG

Sesli bir ürün saydığın filtreler çok basit şekilde halledilir video izleyerek bile yaparsın büyütmene gerek yok. Kabloları derlemek toplamak zor olabilir ona da videodan bakarsın muadili çok
  4. AMYG

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 4.711 TL

Kullandım çok geniş çalışması çok kolay ve güzel Bi kasa fiyatı cidden güzel
  5. AMYG

56k Ya 9070 XT Alır Mısın?

Aç sana o zaman gümrüğü niye son kullanıcıya kapatıyorsun? Biz neden sadece bir iki kişiye para kazandırıyoruz. Sen getir senden alayım. Hediyeye bile müşavir tutuyoruz. Saçmalamaya devam etme bence.
  6. AMYG

Cw Bi tarafa aptalca seçilmiş rengi bir tarafa malesef.. 1782409400 Tamam o zaman ben gerçekten kime sövdüğüm söylerim ama içerde bana bakacaksın 🤣 başka bir şekilde edinemiyoruz knkam
  7. AMYG

Ben 0 kablo sistem seviyorum. Nadir alternatifim bu kart ama tek Tedarikçi tek satıcı. Napayım ben mi eğileyim, o mu eğilsin? Ben de eğilmedim.
  8. AMYG

Sövmeyin sövmeyin ben sövdüm. Rezilsiniz. Bu esnafı biz çok az horgörüyoruz. İnanılmaz kötüler.
  9. AMYG

Sizce Bunlar İyiyimi Ram Sıkıntısı Yok

Kötü.
  10. AMYG

Fsp Mp7-B Fdb Fanlı 120mm 1068tl

Olum bedava
  11. AMYG

80mm Egzoz Fanı Önerisi

Valla knka ben çok aradım tr de güzel ürün yok arctic 80mm bakabilirsin. Onun dışında işlemci soğutucular ile gelen fanları sökebilirsin. Ama sff kasa bile hayal edemiyorsun tr esnafıyla.
  12. AMYG

2. El Satıcıları Neden Mesajlarıma Dönmüyor

Fake ilandır
  13. AMYG

R5 5500 Den R5 5600e Geçilirmi

takasla geçersen mük, nakit geçersen yine de güzel upgrade.
  14. AMYG

8000tl Civarına Ddr5 İşlemci Önerisi

ikinci el 9700x 9k ya düşüyor hocam yapıştır denk gelirsen sıfır olarak 9600x kesinlikle
Geri