Amazon'dan 900 lira gibi fiyata aldım benim tek amacım anakartımda PCB görünmesin ve Siyah konseptli olsun idi ama ürün o kadar güzel ki size de bahsetmek istedim öncelikle 3 tane Termal pedi var kendi içerisinde dahili iki fanı var fanlar 3 pin ile anakarttan güç alabiliyor oldukça Solid rijit...
Tam gördüm satın aldım indirim olarak paylaşacaktım baktım ki artık listelenmiyor ya son stoktu acaba ya fiyst hatası? aynı ürün diğer tüm sitelerde 12k low profile, en azından Samsung çipli bir bellek arıyordum satın aldım sizce buyurun gönderilir mi?
Çok sessiz ve kaliteli bir sisteme sahip olmaya çalışıyorum. Zerre teklemiyor diğer bileşenler. Ama psuyu bir tutturamadım. Vallahi 3 oldu. En son delta GPS-850HB yi takıcam o olucak, bıktım.
v9 pro kullanıyorum şarjı gayet uzun gidiyor beni tatmin ediyor bazen ayar yapmak sıkıcı olabiliyor ama ayar paylaşanlar var onlardan kopyalayabiliyorsun ıu da ilk pencereyi çözemedim diye baya sinirlendim sonra makul bişey bulup dokunmadım eq fena değil 7.1 iyi benim için
nuphy bakabilirsin. İşin gerçeği eşim de çok yazıyor eski bir rampage low profile alıp modladım ama stok kullanacaksan lofree ve nuphy öneririrm
1772561994
https://mechanicalkeyboards.com/?srsltid=AfmBOopu5BoFuGMfIsbqzdUQk7cF0qNLqErWP9DaGu3FtPLoUFQqzXzk burdan tarzını bulabilirsin
1772562116...