AN0N1M isimli üyenin son içerikleri

1. AN0N1M

Terletmeyen Rahatsız Etmeyen Gaming Kulaklık

Hocam boş yorum atanları es geç sen direkt. Kulak terlemesinin ana sebebi kulak dışı kulaklıklarda deri ped kullanılması ve kulağın hava alamamasından kaynaklanıyor. Deri pedlere sahip kulaklıkların ses yalıtımı çok daha iyi olsada, uzun oturumlarda terlememek için kumaş pede sahip bir kulaklık...
  2. AN0N1M

Phantom Spirit EVO 120 Soğutucu Ters Takmak sorun Olur mu

Merhabalar, sorun olmayacaktır fan yönünüz doğru, egzoz sistemine itecek şekilde doğru montelemişsiniz.
  3. AN0N1M

Çözüldü✓ AMD vs INTEL CPU GÜNCEL

O halde hepinize teşekkürler, AMD yi biraz daha araştırdıktan sonra muhtemelen onda karar kılıcam gibi.
  4. AN0N1M

Ağırlıklı olarak oyun ve yapay zeka amaçlı kullanacağım bir pc olacak. Bütçe sorun değil tamamen ön bilgi amaçlı.
  5. AN0N1M

Çok uzun zamandır İntel kullanıcısıyım gönlüm yine İntel'den yanaydı ama Ultra serisinin özellikle 2.serisi biraz performansta sorunlu diye duydum doğru mudur ?
  6. AN0N1M

Şimdi şöyle bahsedeyim malumunuz teknolojinin gelişim hızı neredeyse uçtu o yüzden uzun vade de faydalanabileceğim bir pc toplama işine giriş yapacağım. Ağırlıklı olarak oyun ve yapay zeka amaçlı kullanacağım bir pc olacak.
  7. AN0N1M

Selamlar, Uzun zamandır PC toplamaktan uzaklaştım ve emin olun, çok uzun zamandır gelişmeleri takip edemedim. Güncel dönemde PC toplarken AMD işlemci mi kullanmak daha mantıklı yoksa İntel mi ? (Üst seviye işlemcilerden bahsediyorum.)
  8. AN0N1M

Yardım Hangisini almak daha mantıklı

LG UltraGear 24GS65F-B modelini kullanıyorum günlük aktif olarak çok da memnunum açıkcası.
Geri