Arkadaslar bu kulaklik 4-8k arasinda bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz daha iyi alternarifleri var midir kullananlar deneyimini paylasirsa cok mutlu olurum
Her şey bir deneyimdir bu hayata gelmemiz bile bir deneyimdir biz müslümanlar ve diğer kitabi dinler ahirete inanıyoruz bu inanç umutsuzluğa kapilmamamiz icin bir gerekce fakat din disinda baktigimizda hayatin amacinin devamlilik oldugunu goruyoruz
Dost acı soyler bu saatten sonra günde 15 saat çalismadikca iyi bi liseye gitmen pek olası gorunmüyor fakat obp kasarsan sana çok yardimci olur o nedenle okul sinavlarinin hepsinden iyi almaya bak secmeli dersten bile yuksek almalisin 75 obp ye gidecegin okul vahset kotu olur arkadaslarimdan...
Valla gardaslar 4 senedir çeşit çeşut totalde 9 tane rotring kullandım 6 tikky 2 visuclick 1 tanede visumax tikky guzel tutuşu falan severim iş görür kral kalemdir fakat sıkıldım serve deeplere bakıyorum ama erkeğe gitmez gibi görünüyo bana şöyle tikky ve serve gibi fiyatları 150~350 bandında...
Arkadaslae cografya bilim olimpiyati var ona hazirlik icin sinav yaptilar ankara çankaya icinde birkac kisi girdi sınava öyle 30 soru var 2 yanlis yaptim eleyici birkac soru var oyleli kolay sorularda vardi secmislermidir beni