haklısınız. gamepasste dualsenseyi sınırlıyor titreşim vb. ama farklı platformlarda tam performans kullanılabilirmiş. şu an için tek derdim gamepass'in touchpad mevzusuydu onun dışında dualsense daha mantıklı geliyor. bir de aklıma takıldı gyro sensor ya da motion sensor özelliklerini de...
yani atıyorum infamous gamepasste olsaydı touchpad özelliklerini kullanabilir miydim? pc gamepass sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. xbox kolu olarak tanıtmak gerekiyormuş.
Başlıkta gördüğünüz gibi dualsense almak istiyorum. Touchpad destekleyen oyunları pc gamepasste oynarken touchpad kullanabilir miyim, DSX veya DS4 tarzı yazılımlarla mümkün müdür?
teşekkür ederim hocam ama 512gb biraz bana düşük geliyor. asusun garanti kapsamında ssd yükseltmesi sorun çıkarmıyorsa tercih edebilirim. bir de neden acera öyle dediniz merak ediyorum
hocam şöyle bir şey buldum sence omen mı bu mu
https://www.trendyol.com/pd/acer/nitro-16-an16-42-amd-r7-8845hs-32gb-1tb-ssd-rtx4070-8gb-dos-16-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisa-p-861557593?boutiqueId=61&merchantId=106740
arkadaslar bütçemde 4 tane laptop buldum hangisi en iyidir? Ya da başka öneriniz var mıdır?
teknorya satıcısına güven olur mu? satıcının yorumlarına baktım açılmış ya da hasarlı ürün gönderdiği olmuş...