Evet biraz acele ettim ben alırken, aldıktan 1 hafta sonra indirime girdi 10 bine düşmüştü. Değer yine de ya gerçekten memnunum. 1 buçuk yılda hiç sorun yaşamadım ekran kartıyla ilgili
1689074122
O fiyata alırken bende üzüldüm ama memnunum dediğim gibi fp idi. AMD öneren çok oldu onu da denedim...
11 bin küsur, Hepsiburada dan aldım ve satıcı kendisiydi. O yüzden mutluyum ilgileri baya iyiydi. Çok kararsız kalmıştım ekran kartı alırken, bunu aldığım için memnunum
Kullandığım en iyi f/p ürünü. Geçen yıl iyi ki almışım. Pişman kalmazsınız sizi yarı yolda da bırakmaz. AAA oyunları ultra ayarlarda rahatça oynayabileceğiniz bir ekran kartı. Çok sıcak havalarda 67 dereceyi görüyorum oyunlarda en yüksek ayarlarda, soğutmayı biraz daha iyi yapabilirlerdi. Orta...
kankam aldığım sıra o kadar pahalıydı ki her şey... bir anda düştü. ben diyorum paramı nasıl alırım sen bana diyosun ki şu paraya şimdi şunu bunu alırsın. yardımcı olmuyorsunuz
öyle yapıcam artık. deneyimlerimi de buraya yazıyım ki insanlar yanlış bir şeye kapılmasın. tamam ürünler şans meselesi olabilir ama o ürüne davranış şekilleri asla şans meselesi değil!
1651482740
Başka nereye gidebilirim?
o senin hatan sanki biraz, hata sende olmasa sorun olmazdı bence. bir şey alırken test ederken vs hep videoya çekmek gerek artık tüm işlemleri, ben bunu anladım. çeksek bile yine kabullenemiyorlar ama... mesela @incehesap gibi!!!
1651481299
almıyorlar işte sorun orada cimere gidicem
bak daha termal macun alıcam test edicem ama önce cimere göndermek için videolar çekicem bayramdan sonra. çünkü vaktim yok çalışıyorum. sana şöyle diyim, televizyon alıyorsun ürünü kullanmadan kırık bozuk vs geliyor, gönderiyosun değişim veya iade olarak, tamirini mi istersin 0 aldığın ürünün...
son olarak hiç değişim talebi açılmamış sadece 1 kere iade talebi açılmış onu da ben zorla açtırdım o da onaylanmadı. o kadar değişim talebinde bulundum taleplerimizi de hiçe saydılar.
1651480905
kankam olay pc nin iadesi veya değişimi değil, işlemci açık şekilde pc ye test yaptılar. stok fanı...
Herkese merhaba, konuyu nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. incehesap ile yaşadığım deneyimi sizlere aktarmak istiyorum ve birazda yardım, ne yapabilirim ne edebilirim?
2 mart tarihinde incehesap tan alert 6600 aldım ve biraz özelleştirdim.
anakart = b560m-a pro
ekran kartı =...