AnAlien isimli üyenin son içerikleri

1. AnAlien

Çözüldü✓ GeForce RTX 3060 GAMING X 12G ürün hakkında düşüncelerim (kişisel)

Daha iyileri senin olsun dostum teşekkür ederim
  2. AnAlien

Evet biraz acele ettim ben alırken, aldıktan 1 hafta sonra indirime girdi 10 bine düşmüştü. Değer yine de ya gerçekten memnunum. 1 buçuk yılda hiç sorun yaşamadım ekran kartıyla ilgili 1689074122 O fiyata alırken bende üzüldüm ama memnunum dediğim gibi fp idi. AMD öneren çok oldu onu da denedim...
  3. AnAlien

11 bin küsur, Hepsiburada dan aldım ve satıcı kendisiydi. O yüzden mutluyum ilgileri baya iyiydi. Çok kararsız kalmıştım ekran kartı alırken, bunu aldığım için memnunum
  4. AnAlien

Kullandığım en iyi f/p ürünü. Geçen yıl iyi ki almışım. Pişman kalmazsınız sizi yarı yolda da bırakmaz. AAA oyunları ultra ayarlarda rahatça oynayabileceğiniz bir ekran kartı. Çok sıcak havalarda 67 dereceyi görüyorum oyunlarda en yüksek ayarlarda, soğutmayı biraz daha iyi yapabilirlerdi. Orta...
  5. AnAlien

chrome donanım hızlandırma ekran kartını ısıtıyor

chrome donanım hızlandırma ekran kartını ısıtıyor. donanım hızlandırmayı kapatınca sorun çözülüyor ama kapatmadan bir çözümü var mıdır?
  6. AnAlien

Gigabyte rtx 3060 gaming oc mi yoksa Sapphire 6700 xt mi yayınlarda daha iyi?

güvenmediğim markadan almayı düşünmüyorum
  7. AnAlien

3060 ti pahalı ya çok pahalı
  8. AnAlien

11.000 tl en fazla 1653514590 yayında diyorum
  9. AnAlien

bilgisayarımın özellikleri işlemci - i5 10400F anakart - msi b560m a pro ram - 16 gb ekran kartı - iade edildi yenisini alacağım kararsız kaldım. gigabyte 3060 gaming oc aynı fiyata sapphire 6700 xt nitro. yayın için kullanmayı planlıyorum ekran kartını. amd yazılımları çok korkunç ve...
  10. AnAlien

İncehesap ayıplı hizmet ve ayıplı mal sorunsalı ve özensiz teknik servis

kankam aldığım sıra o kadar pahalıydı ki her şey... bir anda düştü. ben diyorum paramı nasıl alırım sen bana diyosun ki şu paraya şimdi şunu bunu alırsın. yardımcı olmuyorsunuz
  11. AnAlien

öyle yapıcam artık. deneyimlerimi de buraya yazıyım ki insanlar yanlış bir şeye kapılmasın. tamam ürünler şans meselesi olabilir ama o ürüne davranış şekilleri asla şans meselesi değil! 1651482740 Başka nereye gidebilirim?
  12. AnAlien

o senin hatan sanki biraz, hata sende olmasa sorun olmazdı bence. bir şey alırken test ederken vs hep videoya çekmek gerek artık tüm işlemleri, ben bunu anladım. çeksek bile yine kabullenemiyorlar ama... mesela @incehesap gibi!!! 1651481299 almıyorlar işte sorun orada cimere gidicem
  13. AnAlien

bak daha termal macun alıcam test edicem ama önce cimere göndermek için videolar çekicem bayramdan sonra. çünkü vaktim yok çalışıyorum. sana şöyle diyim, televizyon alıyorsun ürünü kullanmadan kırık bozuk vs geliyor, gönderiyosun değişim veya iade olarak, tamirini mi istersin 0 aldığın ürünün...
  14. AnAlien

son olarak hiç değişim talebi açılmamış sadece 1 kere iade talebi açılmış onu da ben zorla açtırdım o da onaylanmadı. o kadar değişim talebinde bulundum taleplerimizi de hiçe saydılar. 1651480905 kankam olay pc nin iadesi veya değişimi değil, işlemci açık şekilde pc ye test yaptılar. stok fanı...
  15. AnAlien

Herkese merhaba, konuyu nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. incehesap ile yaşadığım deneyimi sizlere aktarmak istiyorum ve birazda yardım, ne yapabilirim ne edebilirim? 2 mart tarihinde incehesap tan alert 6600 aldım ve biraz özelleştirdim. anakart = b560m-a pro ekran kartı =...
Geri