Anastasios Nwakaeme isimli üyenin son içerikleri

1. Anastasios Nwakaeme

Oyun odaklı ve uzun ömürlü telefon önerisi

[H3 id='tecno+camon+30+pro+5g+nasldr+bilginiz+var+m']tecno camon 30 pro 5g nasıldır bilginiz var mı[/H3]
  2. Anastasios Nwakaeme

Oyun odaklı ve uzun ömürlü telefon önerisi

yeğenim için telefon bakıyoruz en son kendisi poco m8 pro istediğini söyledi biraz inceledim 20k fiyatına göre idare eder gibi gözüküyor bu civarda farklı daha iyi dediğiniz neler var? bütçe değişken daha ucuzu da olur ama 25 binlere falan çıkmıyoruz çıkarsak zaten honor 400 alır geçerim...
  3. Anastasios Nwakaeme

🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

modeller çöp para etmez şeylere indirim koymuşlar
  4. Anastasios Nwakaeme

Superonline protokol

başta yan binadan çekilecekti o hikaye uzun o iş olmayınca buna döndük
  5. Anastasios Nwakaeme

Superonline protokol

tamam eyvallah. 2-3 hafta da çok ya 2 metre bile kazmayacaklar izin işlerinden dolayı mı?
  6. Anastasios Nwakaeme

Superonline protokol

Ofis bir kaç ilçe uzaklıkta tam yerini bilmiyorum. 12 daire var. yan mahallenin fiber satışını yapan saha satış personeli ile görüştüm adresini at hallederiz dedi bana. adresim de şehir merkezinde ulaşımı kolay. Benim 2 dairem var 2 abonelik alacağım diğerleri ile de görüşürler herhalde kendileri.
  7. Anastasios Nwakaeme

Superonline protokol

mahallede var bizim apartmana kurmadılar başvurdum adres verdim protokole alındı ararlar sizi dediler 2 3 gün oldu ses yok bu işlemler ne kadar sürüyor?
  8. Anastasios Nwakaeme

Steam'a bişeyler oldu

steam bağlantı kesildi yanında video da izliyordum ekran karardı anlık patlıyoruz sandım
  9. Anastasios Nwakaeme

İnternetten anlayan var mı / binaya fiber bağlatma konusu

ben de şuan turknet ile cs de 50 60 civarı alıyorum lol 20-30 arası çok fark edeceğini sanmıyorum 1771333410 + yan binadan fiberi benim binaya bağlayabileceklerini söylediler var mı böyle kullanan? sorun çıkar mı
  10. Anastasios Nwakaeme

neden? kullanan tanıdıklarım var hemen yan mahallede oturuyorlar aynı altyapı
  11. Anastasios Nwakaeme

geçen hafta gelen eleman geldi baktı bu hafta yine gelecekti gelmek yerine aradı zaten gelmiştik bir şey yoktur dedi :D 1 ay daha buna katlanılmaz
  12. Anastasios Nwakaeme

Altyapım VDSL evimden 100mbps alabiliyorum dolap 10 metre yakında. 4-5 yıldır turknet kullanıyorum. Ufak bir sorunum dahi olmadı. Alt katımda otuan ablam da aynı sorundan muzdarip. Kendisi daha önce turktelekom kullanıyordu. O turktelekomda kesinti yaşamaya başlayınca onu da turknet'e geçirdim...
  13. Anastasios Nwakaeme

DA Forum Hangi Nesil Ekran Kartı Kullanıyor

benzer işler
  14. Anastasios Nwakaeme

DA Forum Hangi Nesil Ekran Kartı Kullanıyor

asus phoneix 1650 super kart taş gibi işlemcim biraz eski kalıyor sadece yoksa her oyun akıyor
  15. Anastasios Nwakaeme

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

4 5 yıldır turknet kullanıyorum hiç ping sorunu olmadı ama bu ocak ayında bir kaç kez kopma yaşadım daha çözemediler
Geri