Anastasios Nwakaeme isimli üyenin son içerikleri

1. Anastasios Nwakaeme

35k Sularında Telefon Önerisi

bence en yakın avm ya da mağazaya gidip telefonlara bak eline al kullan daha iyi seçersin
  2. Anastasios Nwakaeme

gemini 3 yıl diyor az gibi geldi bana ama içeriğine bakmak lazım tabi
  3. Anastasios Nwakaeme

25 fe 7 yıl diyorlar da honor kaç yıl bilgim yok araştırmadım 7 yıl iyi gözüküyor aslında 2025 çıkışlı telefon için
  4. Anastasios Nwakaeme

benim için şuan kullandığım telefonun artıları, işlemcisi hala güncel telefonlara rakip olabiliyor kasma donma fps sorunu çıkarmadı ve en büyük artısı da batarya ve şarj. 40w şarjı var 6 yıllık telefonun batarya ömrü de bitmiyor 7/24 aktif telefon hiç öyle şarj ihtiyacım zorda kaldığım durum...
  5. Anastasios Nwakaeme

hocam uzun zamandır huawei kullanıyorum şuan 5 yıldır elimde p40 lite var yani sorunsuz devam ediyorum bir telefon üretildiği günden beri hiç mi kasma donma yapmaz evet yapmıyor honor 400 ü de gördüm elime aldım inceledim çok memnun kaldım pro versiyonu da kamerada falan biraz farkı oluyor o...
  6. Anastasios Nwakaeme

mesela o paraya honor 400 pro bulabilirse süper olurdu ama istemiyormuş
  7. Anastasios Nwakaeme

bu paraya 45w şarj ve batarya az değil mi
  8. Anastasios Nwakaeme

Bilgisayara Yağmur Yağdı

acil değilse pc yi 1-2 ay sonra yenisini alsın önce tavanı tesisatı yapmasını iste yoksa yine yağmur yağar
  9. Anastasios Nwakaeme

Sağlam Lisans Üzerinden Win11 Alınır mı? Güvenilir mi??

3-5 tane bilgisayara oradan aldık bir sorun olmadı
  10. Anastasios Nwakaeme

Sadece Mutfak Masası İçin El Sürügesi Lazım

kablosu uzun olur sorun yaşamaz. öyle elde taşıyanı sürekli boşaltmak şarj etmek zorunda kalacak ve haznesi küçük olacak. yine de kullanan varsa güzel bir tane önerebilir
  11. Anastasios Nwakaeme

Sadece Mutfak Masası İçin El Sürügesi Lazım

normal küçük bir süpürge al geç allah başka dert vermesin masayı da yüzel temizlik için ıslak mendili zımbırtıları var 1 taneyle komple siler temizlersin uygun oluyorlar
  12. Anastasios Nwakaeme

Windows 11 Ram Kullanımı Hk

benim de böyle 4 sekme youtube açık sadece 16gb ddr4 3200 şurası nasıl +8gb ediyor gözükmeyen değerler mi var
  13. Anastasios Nwakaeme

❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

elemanlar amerikalıya dolu burger veriyor sana yumruklanmış ekmek veriyor yine de para harcıyorsun
  14. Anastasios Nwakaeme

Honor 600 5G 256GB Hafıza 8GB Ram 29.999₺

yav iyi güzel de niye iphone tasarımına özeniyorsunuz bok gibi şu görüntü
  15. Anastasios Nwakaeme

Hangi telefonu almalıyım (anketli)

honor 400 pro kalan parayla da 1 ay yemek yersin
Geri