Anastasios Nwakaeme isimli üyenin son içerikleri

1. Anastasios Nwakaeme

Boykot Mevzusu Anketi

Daha çok bu firmaların Türk milletine karşı tutumlarından dolayı boykot etmek gerekiyor diğer sebepleri de hemen bunun ardından gelebilir. Ergenler arap falan diyip boykot etmiyorlar asıl mevzuyu kaçırıyorlar.
  2. Anastasios Nwakaeme

🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

Taahhüt eskiden kötü bir şey idi. şimdi ise bulunmaz nimet. 12-24 ay buldun mu yapıştır. Günümüzde enflasyon bahanesiyle 3-6 ayda bir zam geliyor artık. 1785440309 daha yeni 800tl 1000mbps superonline 12 aylık taahhüt imzaladım keşke 24 ay olsaydı bir daha bu fiyata gelmeyecek gibi duruyor...
  3. Anastasios Nwakaeme

Öneri 20k TL Telefon Önerisi

önceden 25e honor 400 vardı sanırım şuan bulması zor. bulursan honor 400 öneririm bulamaz isen a56 al geç başka ihtiyacın kalmaz (a56 için şarj aleti alman gerekecek. amazonda spigen marka güzel cihazlar var uygun fiyatlı.)
  4. Anastasios Nwakaeme

🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

950tl yaptılar normal paketi bir de hızı 7 aydır 75i geçmiyor yoğunluk bahanesiyle ben de iptal edebildim sonunda... superonline varsa geçin 800tl 1gbps veriyorlar
  5. Anastasios Nwakaeme

poco firması xiaomi firmasının alt markası çinde karşılık falan ne arıyorsun anlamadım da şimdi iki markanın işletim sistemi de arayüzü de aynı poco zaten xiaomi store da satılıyor adamın kendi ürünü ben bu telefonu alırken baya araştırdım çocuk oyun oynamak için istiyordu xiaomi redmi bilmem...
  6. Anastasios Nwakaeme

poco dediğin şey xiaomi zaten
  7. Anastasios Nwakaeme

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-m8-pro.html bunun işlemcisi o xiaomi note bilmem ne prolardan çok çok daha iyi ama kamerası kötü fiyatı 21k falan bir kaç ay önce oyun amaçlı yeğenime aldım. xiaomi 20k civarındaki telefonların içinde hala a76 a78 gibi çipli işlemciler var ne kadar...
  8. Anastasios Nwakaeme

Bilgim Fazla Yok Ne Almalıyım

peşin fiyatına taksitli hazır sistemler geliyordu hepsiburadaya yok mu şuan
  9. Anastasios Nwakaeme

Turkneti Btk ve Thhye Sikayet Edecegim.

benim interneti 2 ay tamir etmeyip üstüne paketimi düşürdükleri için firmadan ayrıldım
  10. Anastasios Nwakaeme

Fiber Kutusu Aktif Edilmedi

ben de 7 aydır superonline bağlatmaya uğraşıyorum cuma günü kutuyu taktılar bugün de kabloyu birleştirdiler ama hala aktif değil. çalışanlar pazarttesi(dün) aktif edilecek diyip gitmişlerdi sürekli darlaman lazım satış elemanını ya da kapıya gelen adamın numarası varsa arayıp ne zaman...
  11. Anastasios Nwakaeme

PC Kasma Donma Sorunu - Masaüstü 1 Fps

termali yenileyip tekrar deneyeceğim de ram işini nasıl yaparım bilmiyorum yeterli olması gerekiyordu aslında
  12. Anastasios Nwakaeme

sorun pc yi açınca başlamıyor o modpaketine girince oldu normalde uzun zamandır mavi ekran bile almadım bilgisayarda
  13. Anastasios Nwakaeme

normalde sorun olmuyor 3 kere farkı zamanlarda yaşandı mc mod paketi kurdum açtım ram kullanımını ayarları falan optimize ettim sisteme uyarladım. CPU sıcaklık 70-90 arası değişiyor GPU sıcaklığı da normal takılıyor hiç yükselmedi. ram kullanımı bu videoyu çekerken %95 idi. açık olan her şeyi...
  14. Anastasios Nwakaeme

Çözüldü✓ Çift Başlıklı Kablo Var mı

bilmiyorum başka bulamadım sen bunun yerine çoğaltıcı hub bulmaya çalış daha çok seçenek vardır
Geri