az önce geminiye atmıştım hemen söylüyorum
66-77 arasında kullanmış genel 8 e kadar
cpu 1 47 derece yüzde 80 kullanmış
o sırada ekran kartı 42 derece ve 30 kullanım 56w tüketim
5500 yeterli olur mu yoksa en az 5600 yapmam mı gerekir hocam taksitlerini ödüyorum daha elimdeki işlemciyi elden çıkardığım gibi almak istiyorum birini
Arkadaşlar merhabalar yeni ekran kartı aldım zotac rtx 5060 model. Sistemim imza kısmında yazılı. Valorantta 200 ile 150 fps arasında ani dalgalanmalar yaşıyorum. İşlemci darboğazı yaşıyorum sanırım. Discordda bile hafif kasma oluyor gibi bu kadarı normal mi bilmiyorum bilgilendirirseniz...
hocam imza kısmında parçalar görünmekte. Genel olarak kampanyaları vs kullanarak topladım örneğin psuyu gaming gendeki iyzicoyu falan kullanarak aldım yaklaşık 1 ay sürdü toplamam işlemci hariç herşeyi sıfır aldım işlemciyi de 800 e denk getirdim 2. elde
hocam bence iyi düşünmüşsünüz fiyatlar da fena değil 5-6 ay önce ramler harici 5k ya sıfır şekilde topladım kampanya takip ederek. Ekran kartı tercihinizi araştırarak yapabilirsiniz bende 5060 tarzı bişeye geçmeye karar verdim bu arada 3400g valo tarzı oyunlarda hatta gtada bile normal ayarlarda...
Arkadaşlar merhaba arkadaşım benden sistem önerisi istedi sizce render blender ae için sizce hangi işlemci daha uygun olur anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ona göre bi sistem toplayacagım
ryzen 9 9950x3d mi yoksa intel core ultra 9 285k mı ?