anberarda isimli üyenin son içerikleri

1. A

Valorant için hangi işlemci

L3 önbelleğinden dolayı daha fazla verir hocam evet 5700 16 5600 32
  2. A

Valorant için hangi işlemci

Hocam L3 önbellek olarak 5600 daha önde oldugundan valorant için 5600 öneririm iş vs düşünüyorsanız 5700 bakabilirsiniz
  3. A

Bilgisayar Upgrade Önerisi

Bence de 1. seçenek hocam ram fiyatları bu seviyelerdeyken am5 geçmek biraz maliyetli olabilir bende 5600 geçmeyi düşünüyorum
  4. A

Ekran kartı İşlemci darboğazı

Hocam apuykende böyleydi bu buzluk gibi
  5. A

az önce geminiye atmıştım hemen söylüyorum 66-77 arasında kullanmış genel 8 e kadar cpu 1 47 derece yüzde 80 kullanmış o sırada ekran kartı 42 derece ve 30 kullanım 56w tüketim
  6. A

Valoda o 45-50 derece alıyorum hocam o dereceleri görsem korkarım zaten
  7. A

O zaman biraz dayanır hocam kule tipiyle kullanıyorum zaten 45-50 dereceden yukarı çıkmıyo pek
  8. A

Gta da falan da ultra ayarlarda 40 fps aldım bi korkuttu işlemci alana kadar bu şekil kullanmam herhangi bi zarar vermez değil mi
  9. A

5500 yeterli olur mu yoksa en az 5600 yapmam mı gerekir hocam taksitlerini ödüyorum daha elimdeki işlemciyi elden çıkardığım gibi almak istiyorum birini
  10. A

hocam bu discord kasmaları kernel power hakkında ne diyorsunuz uyumsuzluktan olabilir mi
  11. A

Arkadaşlar merhabalar yeni ekran kartı aldım zotac rtx 5060 model. Sistemim imza kısmında yazılı. Valorantta 200 ile 150 fps arasında ani dalgalanmalar yaşıyorum. İşlemci darboğazı yaşıyorum sanırım. Discordda bile hafif kasma oluyor gibi bu kadarı normal mi bilmiyorum bilgilendirirseniz...
  12. A

Yardım Bu 2. el parçalar bu fiyata alınır mı?

hocam imza kısmında parçalar görünmekte. Genel olarak kampanyaları vs kullanarak topladım örneğin psuyu gaming gendeki iyzicoyu falan kullanarak aldım yaklaşık 1 ay sürdü toplamam işlemci hariç herşeyi sıfır aldım işlemciyi de 800 e denk getirdim 2. elde
  13. A

Yardım Bu 2. el parçalar bu fiyata alınır mı?

hocam bence iyi düşünmüşsünüz fiyatlar da fena değil 5-6 ay önce ramler harici 5k ya sıfır şekilde topladım kampanya takip ederek. Ekran kartı tercihinizi araştırarak yapabilirsiniz bende 5060 tarzı bişeye geçmeye karar verdim bu arada 3400g valo tarzı oyunlarda hatta gtada bile normal ayarlarda...
  14. A

Render after effects ve blender için işlemci önerisi

Arkadaşlar merhaba arkadaşım benden sistem önerisi istedi sizce render blender ae için sizce hangi işlemci daha uygun olur anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ona göre bi sistem toplayacagım ryzen 9 9950x3d mi yoksa intel core ultra 9 285k mı ?
  15. A

Ddr4 sistemime ekran kartı önerisi

İşlemciyi de 5600 ile değiştiricem 1765032774 hocam ikinci elleri 8k civarı ya hani 3060 a 8 vermek çok gibi geliyor 4060 lar vs var 10 a
Geri