Ancoda isimli üyenin son içerikleri

1. A

Üniversite Hakkında Tavsiye Verebilecek

Vallahi bilmiyom ya bir yandan çalışıp konyayi denemekte istiyom Konya ilahiyatta iyi üni lakin bir diğer yanımda diyorki sen kendini gelistirirsin bari üni hayatını güzel geçir gezersin biraz Çanakkale'nin etrafı doludur
  2. A

Haklısın vallahi dicek bir şey yok nasıl başlayacağımı da bilmiyorum ama başlayacak bir sekilc
  3. A

Hocam sizin netler neydi 300 k iken
  4. A

Odada serseri keko tip olur diye korkuyom çünkü ben sabredemem kavga çıkar ne bileyim okulda adım mimlenir ortaokulda lisede yaşadım ondan biliyorum onun dışında zaten düzgün arkadaş seçerim 1777974620 Gitmek zorundayım ztn tev bursu alıyorum iptal olmaması lazım ailemden destek alamam çünkü...
  5. A

Sözel 400 lazim bana zor değil lakin riske atmaktan korkarım bir yandanda ilahiyat çalışayım şimdiden derim
  6. A

Tyt sosdan bahsettim Max 20 oluyor ztn birde baktım sözel bölümcuyum fen mantıksız olur gibi gidip ayt edebiyat tarih falan Balcan kaç artarsa artık Türkçede denicem
  7. A

Sos 1 bende çok iyi zaten 15-18 doğru arası denemeler Türkçe düşünüyorum May rezalet hayatta çıkmaz aaa fen çok mantikli
  8. A

Lise 12. Sınıf öğrencisi ortaokuldan beri ilahiyat ilgisi olan İmam yada din kültürü öğretmeni hayali olan biriyim ataması iş imkanı kısıtlı belli bende şimdiden Gazali vs okuyup kendime dini terimler sözlüğü yapmaya başladım öğrenmek maksadıyla lakin yks derslerine ilgim pek yok bende ztn...
  9. A

G29 ile rampage v902 bin direksiyon göbeği aynımı

Nasıl sorulur bilemedim ama trendyolda bu direksiyonun ortasına takılan aparattan var v902 uyumlu mu? adam bilmiyor ancak g29 uyumlu bunların boyutları vs aynımı
  10. A

2000 TL bütçeye ha gi gamepad alınmalı

Fantech shooter 3 görüntüsü aşırı hoşuma gitmişti güzel incelemelerde var ama herşeye bir kötülük yükleyen tayfa onuda çok gömmüş sizce 1800 TL'ye alınır mı başka birseymi alayim
  11. A

RX 7600 satıp 5060 almak

9060xt 16 alırım belki
  12. A

RX 7600 satıp 5060 almak

Bu ekran kartını RX 7600 u minimum 10 a satmam lazım ama ya satılmayacak gibi duruyor
  13. A

RX 7600 satıp 5060 almak

9060 16 mi diyonuz yani
  14. A

RX 7600 satıp 5060 almak

Onuda düşünüyorum ama bu 7600 pişman etti o yüzden korkuyorum
  15. A

RX 7600 satıp 5060 almak

Arkadaş video atıyor bana telefondan çekip bende telefondan çekip atıyorum ondaki çok daha iyi ama
Geri