Vallahi bilmiyom ya bir yandan çalışıp konyayi denemekte istiyom Konya ilahiyatta iyi üni lakin bir diğer yanımda diyorki sen kendini gelistirirsin bari üni hayatını güzel geçir gezersin biraz Çanakkale'nin etrafı doludur
Odada serseri keko tip olur diye korkuyom çünkü ben sabredemem kavga çıkar ne bileyim okulda adım mimlenir ortaokulda lisede yaşadım ondan biliyorum onun dışında zaten düzgün arkadaş seçerim
1777974620
Gitmek zorundayım ztn tev bursu alıyorum iptal olmaması lazım ailemden destek alamam çünkü...
Tyt sosdan bahsettim Max 20 oluyor ztn birde baktım sözel bölümcuyum fen mantıksız olur gibi gidip ayt edebiyat tarih falan Balcan kaç artarsa artık Türkçede denicem
Lise 12. Sınıf öğrencisi ortaokuldan beri ilahiyat ilgisi olan İmam yada din kültürü öğretmeni hayali olan biriyim ataması iş imkanı kısıtlı belli bende şimdiden Gazali vs okuyup kendime dini terimler sözlüğü yapmaya başladım öğrenmek maksadıyla lakin yks derslerine ilgim pek yok bende ztn...
Nasıl sorulur bilemedim ama trendyolda bu direksiyonun ortasına takılan aparattan var v902 uyumlu mu? adam bilmiyor ancak g29 uyumlu bunların boyutları vs aynımı
Fantech shooter 3 görüntüsü aşırı hoşuma gitmişti güzel incelemelerde var ama herşeye bir kötülük yükleyen tayfa onuda çok gömmüş sizce 1800 TL'ye alınır mı başka birseymi alayim