AncRyx isimli üyenin son içerikleri

1. A

Laptop Wi-Fi Kart Önerisi

Tamamdır çok teşekkürler
  2. A

Tamamdır bekliyorum.
  3. A

Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımın Wi-Fi kartı eski olduğu için değiştirmek istiyorum. Ancak bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim. Eğer kartı değiştirebilirsem, hangi modeli tercih etmeliyim? Değiştirme işlemi mümkün mü? Eğer mümkünse, hangi kartlar uyumlu olur? Bu sorulara yanıt...
  4. A

İnternet hızının yarı yarıya düşmesi

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler kendi kendine düzeldi
  5. A

Maalesef düzelmedi
  6. A

Ney normal? Anlamadım.
  7. A

Merhaba Arkadaşlar, bu sorunla yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum. İnternet paketim 50 Mbps olmasına rağmen şu an yaklaşık 30 Mbps'nin üstüne çıkmıyor. Önceden bu sorunla hiç karşılaşmadım; yaklaşık 1-1,5 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda, gündemdeki olaylar yüzünden...
  8. A

Yardım Bluetooth kulaklığı kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar, düne kadar böyle bir sorun yaşamadım ancak dün akşam kullanmak istediğimde Bluetooth'umu açtım ve kulaklığın yazısına tıkladığımda herhangi bir tepki göstermedi bunu birkaç kere denedim ve sadece bir kere başarılı oldum ama onu da iptal edip tekrar denediğimde ise sorunum...
  9. A

6000 Tl Moni̇törlü Si̇stem

240 gb ssd makbuldür birde anakart 4000mhz bandında olursa iyi olur.
  10. A

Kendi ekipmanlarım mevcut sadece sistem ile monitör gerekli
  11. A

Sıfır tercihimdir
  12. A

Acer laptop Güç düğmesine basınca ekranın hafiften gidip gelmemesi

Arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir açmadığım laptopu açıp LoL oynamak istedim lakin karakter seçme ekranında ekranda garip görüntüler oluşmaya başladı (bilgisayarı hiçbir şekilde kontrol edemiyordum) ve bende bilgisayarı kapattım tekrar açmaya çalıştığımda ise güç tuşuna bastıktan sonra güç...
  13. A

6000 TL'ye monitörlü apu sistem önere bilir misiniz
  14. A

İntel i3 5005U Sistemde Fps düşüşü

Arkadaşlar merhaba. Videoda'da gösterdiğim gibi belirli bir süre FPS 20'nin altına düşüyor ve tekrar normal haline dönüyor. Bu hep döngü halinde devam ediyor. İşlemci kullanımı %40 %50 oluyor ve FPS düşüyor Bilgisayarımı temiz formatlayıp sıfırdan driverları kurmama rağmen sorun devam ediyor...
  15. A

Yardım R5 2400G sistemde Epic Games Rocket League ekran gelmiyor

Denedim ancak işe yaramadı.
Geri