andoidpol isimli üyenin son içerikleri

1. andoidpol

Bu Hazır Sistemi Alırsam Pişman Olur Muyum? Alınır mı?

Bence alma bu fiyata daha iyisi vardır
  2. andoidpol

Nays Kapanıyor R.I.P

Nays benzeri banka kartı ile para yükleyebildiğimiz ve tranfer edebildiğimiz başka ücretsiz uygulama varmı arkadaşlar
  3. andoidpol

Yardım Sahibindenden Alışveriş Yapıcam ama...

Hocam güven önemli bende 2 3 kere bu şekilde dolandırıldım oara atacaksan açıklamaya ne aldığını vs detaylı yaz gondermezse en azından şikayet edersin konuştuğun mesajları da kayıtlı tut
  4. andoidpol

5k Altı Monitör Önerisi

Ktc h25t7 vardı da fiyatı artmış normalde 3800 3900 felandı şuan bu fiyattan alınır mı bilmiyorum monitör güzel ama
  5. andoidpol

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

Kanka dm den attım telegram kullanıcı adını hepini ze
  6. andoidpol

🔥İndirim Axess'in 25. Yılına Özel Kahveniz Bizden

Deneyen oldu mu
  7. andoidpol

Am5 Bir Adet Yamuk Pin Bu Şekilde Çalışır mı

Sıvı soğutucu da olur ama kule tipiyle devasa çok bir fark yok bütçe kisitliysa kule tipi alin yükte 70 i geçer hocam ya
  8. andoidpol

Am5 Bir Adet Yamuk Pin Bu Şekilde Çalışır mı

İşlemciye çift kule bı soğutucu alsan güzel olur hocam resimdeki tam soğutamayabilir
  9. andoidpol

Hangi Monitörü Almalıyım

Ktc al geç sorun varsa yardımcı olurum şahsen kullanıyorum baya memnunum 1781727249 Ktc yi hepsiburadadan al ama hocam hepsiburada satıcısından daha bilindik
  10. andoidpol

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Aynı kodları vermişler hocam ucuz olduğu için uğraşmadım yani key ihtiyacı olan varsa yazsın vereyim özelden
  11. andoidpol

Yukarda attigimdan da 5 kod aldım 5 i de aynı demek genel böyle
  12. andoidpol

https://ty.gl/ajil3r2iprcsc Bunu alın daha iyi arkadaşlar satıcının 20 tl kuponu da var 1781715105 Rm49m mi hocam:)
  13. andoidpol

Arkadaşlar alan varmı gelen kod 84 ile başlıyor ise herkese aynı kodu veriyorlar
  14. andoidpol

❌İndirim Bitti! Leaven K780 Klavye 586,91 TL

Hocam marka olarak güzel bir marka ama bu modelini bilmiyorum yanlışım yoksa 2000 civarına kablosuz klavyeler bulunabiliyordu
Geri