Msi mag 850w ı 5400 e amazondan sipariş verdim ama yorumlar kötü diye iade edeceğim özellikle fan çok gürültülü deniyor. Mpg olan övülüyor oda şuan 8 bin...
Araştırıyorum bir kaç gündür de sanki piyasada hiç iyi psu yok gibi biraz iyi dediğim de fiyatını hak etmiyor deniyor nzxt nin bir modeli var en çok övülen...
Compact vision kullanıyorum da sıcaklıklar işlemci anakart ekran kartın olması gerektiği gibi sanki ama pch diyot var o 70 lerde geziyor toplam 5 fanlı...
psu sonuçta görünür bir şey değil ekosisteme katkısı olmuyor fanı var dönüyor birde güç beslemesini yapıyor, kapalı bir yerde duruyor gözükmüyor bile...
Yarın öbürgün bu lian li ekosistem mevzusu var ya fanları diyelim lian li aldım falan her parçayı lian li seçmenin bir avantajı olur mu diye düşündüm sadece.
Sipariş vermedim lian li yi tekrar düşer diye o nedenle onu bekleyeyim diyorum ama gereksiz diyorsanız ya da 1st daha iyi o varken alınmaz derseniz onu alır...
Dün incehesap satıyordu taksit yok diye muallakta kalmıştım, sonra pişman oldum tekrar onu bekleyeyim diyorum kasa da lian li uyumlu model zaten kasaya.