Merhaba geçenlerde LG'den bir monitör satın aldım ölü piksel çıktı iade ettim tekrardan bir monitör alacağım eski monitörüm üsttekiydi şimdi alttakini almayı planlıyorum sizce üsttekini mi alttakini mi almalıyım üstteki sepette yaklaşık 20.000 TL'ye alttaki ise 230000 civarı bir fiyata düşüyor...
Herkese merhaba. Bir monitör alma arifesindeyim ancak o kadar çok seçenek ve model var ki kafam çok fazla karıştı. İlk başta IPS bir model alacaktım daha sonra OLED ve MiniLED modellere yöneldim kafamda 3-4 tane model var. Monitör işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Önceliğim FPS...
Şu an 19.999 TL Alınır mı bu monitör burada deneyimleyen arkadaşlar var mı. Bununla Aocun 320 Hz IPS modeli ile arasında kaldım aralarında 5k fark var hangisini almalıyım bilmiyorum
siz hangisini düşünüyorsunuz? Benim son kurcalamalarımda mini led 320 hz TCL'nin bir modeli var one yöneldim gibi ancak çok para sanki hangi modeli alacağımı bilmiyorum
Herkese merhaba, 15.000 TL civarı bütçem var önceliğim 300 Hz ve üstü 27 inç ve 2K bir monitör. 2 modelin arasında kaldım.
1. Model
2. Model
Birisi AOC birisi ASUS sizce hangisini almalıyım hangisi daha memnun eder. Veya sizin belirttiğim kriterlerde öneribileceğiniz bir model var mıdır?