AndrewLincoln isimli üyenin son içerikleri

1. A

Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi?

ayrı olarakda boks yapmak istiyorum hem estetik hemde boks hız falan filan o tarz bişeyler yapmak istiyorum
  2. A

yok zaten bu yaz diye özel bi zamanım yok da 2-3 ayda değişimi görmek isterim
  3. A

benim istediğim vucut az yağlı belirgin karın kasları emirvicinin bir fotosu var ya herhalde plaj vucudumu diyorlar tam bilmiyorum ama onun gibi bir şeyler istiyorum ben şuan 10 rahat zorlasam 15-17 yapabiliyorum
  4. A

peki spor salonuna gidersem 3 ay gibi br sürede olurmu 1768139179 yağ oranımda düşük diyor herkes
  5. A

hem fit estetik gözükmez hem de gögüs kısmı falan kol gibi yerleri güzel durmasını istiyorum
  6. A

basketbol oynuyordum bırakmıştım 1 sene önce tekrar başlasammı diye düşünüyordum belki başlarım tekrar
  7. A

16 yaşındayım, 56-58 kg kilo, 1.78-80 boyum var. Evde ağırlıksız kaslarımı büyütmek ve geliştirmek istiyorum. Haftada 4 gün olarak ayırdım 1'er saat olacak şekilde ama hangi kası hangisiyle yapacağımı bilmiyorum ve gögüs, karın, omuz, sırt, kol, bilek, bacak falan filan işte belki 1-2 ay içinde...
  8. A

UBISOFT İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Odyssey Bu oyunlar toplam 525 tl tutuyor ve HOLIDAY kodunu kullanabilmek için 20 dolarlık sınır yanı 850 olması gerek hikayeli güzel aksiyonda var olan güzel sıkılmadan oynayabiliceğim oyun önerir misiniz?? SADECE UBISOFT...
  9. A

Göz Koruyucu Gözlük Önerisi

ha tamamdır ben gözlük kullandığımı sandızın zannettim ondan dedim bencede öyle yapıyım 1766848125 o özellik bilgisayardada var diye biliyorum gece moduna alınca ekran sararıyor zaten
  10. A

gözlük kullanmıyorum ama yinede göz bozulmasını engelleyici bir gözlük var mı diye bakmak istedim
  11. A

Günde ortalama olarak 3-5 sat aralığında değişen bilgisayara bakıyorum gerek oyun olsun gerek yapacağım araştırmalarda dahil olarak bazı haftasonları ise 10 saate çıkabiliyor bir oyunu bitirebilek için bunun içi gözümde gece 10-11 e doğru bir ağrı hissi oluyor bu durumdan korunmak için göz...
  12. A

Fps Düşüşü ve Bir Kaç Hata

.......A
  13. A

videoyu birazdan izleyeceğimde verilerimi silme veya sıfırlama durumu var mı?
  14. A

bildiğiniz bir video var mı surucuyu temizleyip yeni surucu kurmam için
  15. A

windowsun kendi testni yapıp olay görunteliyicisinden bakdım sorun yok 1765700025 daha öncede wattman yedim o zamanda sürücüden sıkıntılı olabilir demişlerdi en iyi sürümü nedir bu kartın
Geri