AndrewLincoln isimli üyenin son içerikleri

1. A

En F/P Klavye ve Mouse Set Önerisi

hp330 tercih etti onu aldık arkadaşa
  2. A

Clean Bulk İçin Kalori ve Makro Hesabı Hangisi Baz Alınmalı?

2.357 kcal olan calculator. Netten yapılan hesaplama. 2.542 kalori olan fit yemekten hesaplanan. Hangisini kabul etmeliyim? Clean bulk yapacağım, o yüzden. 200-300 kalori fazla almayı düşünüyorum, hangisini referans almalıyım?
  3. A

teşekkürler hp330 almaya karar verdi arkadaş
  4. A

normalde bende onu düşünüytordumda klavye tuşları neredeyse kasaya yapışık olanlardan istiyor
  5. A

bu nasıl 1786816582 önerdiğiniz var mı peki tuşları normal klavye gibi olmıyacakmış hani şu neredeyse klavyeye yapışık cinsten olanlar vary ondan olucakmış
  6. A

bluetooth luların çoğu küçük boy olunca birde büyük olanlarda pahalı
  7. A

Tablete takıcağız, USB dönüştürücüsü ile kullanacağız. Sadece yazı yazmak için kullanılacak. Uygun fiyatlı performansı iyi bir ürün lazım.
  8. A

15-20 Bin TL'ye En F/P Laptop Önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-bilgisayari-acer-nitro-515-45-3050-ti-tertemiz-kutulu-faturali-pil-90-1326892404/detay...
  9. A

varsa öneriniz hazır sistem bu bütçeye önerebilir misiniz?
  10. A

oyun oynıyacaklar ama ne tür tam bilmiyorum 12-11 yaşında çocuklar kullanıcak
  11. A

sıfır öncelikli 2.el sıfır yoksa güzel öyle
  12. A

12-11 yaşındaki çocuk kullanacak 15-20k bütçe var en F/P olan.
  13. A

Uygun Fiyatlı Boks Seti Önerisi

Yeni başlayacağım. Kendi kendime öğrenmeye çalışacağım herhangi bir kursa şu an gitmeyi düşünmüyorum ama ileride belki gidebilirim, uygun fiyatlı güzel bir set olmalı. renk olarakda siyah yada mor daha iyi olur
  14. A

Akıllı Tahta Biosa Atıyor ve Sonra Siyah Ekran Veriyor

sadece çıkarttım 1 dk sonra geri taktım herhangi bir yere vurmadım veya çarpmadım sadece masaya koydum geri taktım 1774351326 tam oturuyor mu bilmiyorum sarı bi tane yuvarlak var kablomsu bişeye bağlı oda engelliyor olabilir birde ssd yuvadayken oynuyor aşşağı yukarı demekki oturmamış
  15. A

Akıllı Tahta Biosa Atıyor ve Sonra Siyah Ekran Veriyor

görselim yokda söktüm geri taktım böyle oldu sonrasındada tekrar oturması için sök tak yaptım 2-3 kere düzelmedi 1774346436 soldaki bölmede ve sarı bi kablo vardı sarı kablo değilde sarı yuvarlak bir şey vardı arasında boşluğun birde ssd sata ssdi
Geri