andrewryan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ben de şimdi senden görüp alamadım da anlık nasıl hemen görüyorsunuz ya takip için websitesi falan mı var
  2. A

Yılın En İyi OEM Paket Satın Alma Tarihleri Nelerdir?

Hocam ben de 23ünde sınav var sonrası için sistem diziyorum. Parça parça kendim almak daha uyguna geldi
  3. A

7500x3d 9060xt 16gb 75 Kya Alınır mı Bu Sistem

Valla açıkçası tavsiye verecek yetkinliğe sahip değilim yanlış etkilemeyeyim. Bilene sorsanız daha iyi
  4. A

Aynen 65in 50si falan taksitle üstüne üstlük
  5. A

Hocam ben parça parça topluyorum daha geçen hafta başladım toplamaya Anakart gigabyte X870 eagle wifi7 10k İşlemci (ryzen r7 9700x indirim bekliyorum) 12.5 civarı şu an Ekran kartı 9070xt asrock challanger 36k Kasa lian li 207 dijital 4k Psu raijintek 850w gold plus 5k Ram team diye bi marka 16...
  6. A

🔥İndirim Amazon Vantilatör İndirimleri🔥

Kocaman vantilatörler bu kadarken dümdüz egzoz fanlarının 1000 lira olması çok tuhaf
  7. A

Çözüldü✓ Yeni Sistem Topladım Soğutucu Gerekiyor

İşlemci nedir ve kasa büyüklüğü ne? Biraz daha detay verebilir misiniz? Ben dün bunu aldım işlemci olarak 9700x düşünüyorum, indirim bekliyorum. https://amzn.eu/d/0dTDNdxs
  8. A

Çözüldü✓ Parça Parça PC Topluyorum Yardımcı Olur Musunuz? 75-77k

Tamamdır bilmiyordum işlemciyi öyle yaparım. Ekran kartı konusunda amazondan alıp sonra indirimli başka yer olunca iade etme durumu çalışıyor mu?
  9. A

O zaman acelem yok işlemci tarafı çok zam beklenmiyor herhalde indirim bekleyeyim 3 hafta daha 7800X3D yerine.
  10. A

Dostlar selam çok kısa durumumu anlatayım. En son 2018'de pc topladım o yüzden günceli bilmiyorum. Ağustosun 23'ünde sınavım var, ondan sonra oynamak için pc topluyorum. Gerek 2k monitör alıp rekabetçi ve AAA oyunlar için, gerekse 4k TV bağlayıp koltukta uzanarak AAA oyunları oynamak istiyorum...
Geri