Andromakhe isimli üyenin son içerikleri

1. Andromakhe

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Bir hata oluştu hatası alanlar telefon numarasını ekleyip onaylasın. Eğer hala aynı hatayı alıyorsanız bir hesaba en fazla 2 kod kullanabiliyorsunuz.
  2. Andromakhe

Arkadaşlar ryzen 5 5600 sıcaklık sorunu

Hocam bilgisayarda virüs bulaştırmış olabilir misin ? 1767726996 En son ne zaman termal macun yenilediniz soğutucuyu doğru şekilde taktınız mı ?
  3. Andromakhe

XMP Açınca PC açılmıyor

Çok teşekkür ederim hocam düzeldi ancak A1-A2 slotlarına takınca düzeldi. 1767536122 Hocam ben 4 yıldır 3600 MHZ de kullanıyordum.
  4. Andromakhe

XMP Açınca PC açılmıyor

Denedim hocam olmadı.
  5. Andromakhe

XMP Açınca PC açılmıyor

Biosu güncelledim. Aynı hatayı verdi dediğinizi şimdi denedim sonuç aynı.
  6. Andromakhe

XMP Açınca PC açılmıyor

Merhaba arkadaşlar Corsair 3600 Mhz RGB Pro ramlerimi 3600 MHZ XMP moduna çekince bilgisayar kendisini aşağıda gördüğünüz ekrana atıyor ve windows açılmıyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu bir anda yapmaya başladı görselleri aşağıya ekliyorum yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
  7. Andromakhe

Ayt edebiyat hangi hoca ile başlanır

Kadir Gümüş
  8. Andromakhe

Sıcak duş/soğuk duş tercihiniz nedir?

Soğuk duş
  9. Andromakhe

KYK yurduna PC götürülürmü?

Hırsızlık olabiliyor arkadaşımın yumoş yumuşatıcısı çalınmıştı. 1757592527 Bence götürmesen daha iyi.
  10. Andromakhe

Tırnak batması ameliyatı olan var mı?

Hissetmiyorsun için rahat olsun. 1756836217 Sakın videoları izleme direkt git ol gel bu kadar.
  11. Andromakhe

🇹🇷Kızılay Kan Bağışı Yapanlara Kamp Sandalyesi Hediye Veriyor🩸

Dostum kötü bir şey demedim bana neden yükseliyorsun. Hatta yanlış anlaşılmamak için özellikle cümlelerimi düzenledim.
  12. Andromakhe

Yoksa konuyu açma amacının kötü olmadığını çok çok iyi anlıyoruz.
  13. Andromakhe

Hocam arkadaşların sana bu kadar tepki vermesinin sebebi biraz savunur gibi konuşmuşsun zaten bu olay insanlar için çok hassas bir mevzu bu sebeple bu konu açılınca insanlar direkt geriliyor.
  14. Andromakhe

Dostum ben sadece gerçekleri söylüyorum birazcık araştırırsan ne durumda olduklarını çok çok iyi kavrarsın. 1756645328 Tartışma uzamasın diye daha da yazmayacağım. Sana tavsiyem yazdıklarını tekrar oku üslubuna dikkat et.
  15. Andromakhe

Vay be demek o noktaya gelmişler...
Geri