Angaralı otistik isimli üyenin son içerikleri

1. A

14 Şubat'tan çıkamıyorum ?

Muhtemelen bunu okuyup güleceksiniz ve dalga geçtiğimi düşüneceksinizki bu gayet normal ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim ama anlatıcaklarım tamamen gerçek, sanki bilim kurgu filmindeymişim gibi 4 gündür aynı şeyleri yaşıyorum sanki zamanda aynı yerde hapsoldum gibi sabah kalkıyorum akşam...
  2. A

IOS Boştaki SSD'me MacOS kurmam mümkünmüdür ?

Windows iyi nabacam macosu ya
  3. A

nasıl yapmıştın hatırlıyormusun rehber bir video varmıydı kullandığın
  4. A

Başlıktata gördüğünüz üzere boşta duran hiç kullanmadığım 500gblık bir SSD var bende. Windowsuma zarar vermeden o ssd ye mac kurup iki işletim sistemini aynanda kullanabilirmiyim.
  5. A

Araba İçin El süpürge önerisi

Philips XC8049 cok iyidir
  6. A

Oyun içi kayıt alma uygulaması önerir misiniz? ?

Medal benzeri oyun içi kayıt alma uygulaması önerir misiniz? tüm oyunu almak istemiyorum örnek veriyorum klavyemde belirlediğim bir tuşa basınca son 15 saniyeyi kayıt alsın bu şekilde.
  7. A

Çözüldü✓ Bilgisayara Sata SSD taktım MBR mi yapim GPT mi ?

Gerçekten böyle oldum bi anlık :)
  8. A

Prime A 320M-F 1738313479 reis sen ciddimisin
  9. A

Bilgisayara Sata SSD taktım disk yöneticisine girince direk bana sordu bende kararsız kaldım MBR mi yapim GPT mi ?
  10. A

Oyun önerir misiniz?

3 kere bitirdim keşke hafızam silinse birdaha bitirsem sıkıldım artık 1738178616 3 kere bitirdim keike hafızam silinse birdaha bitirsem sıkıldım artık Valla iyi indirimmiş ama kaldırmayabilir sistemim (RX6400 Ryzen 3 1200 16GB Ram)
  11. A

Oyun önerir misiniz?

Bütçem steamde : 90TL Epicte ise : 130 Param kısıtlı olduğu için her öneriye açığım yalnız lütfen "indirime girerse şunu al tarzında cevaplar vermeyin"
  12. A

Bu toplama bilgisayar ne kadar eder sizce?

20 koy ilanı pazarlık yaptıklarında 18 aşağısına düşme. 1738141172 16 dan fazla nasıl etmiyor hocam açıklarmısınız lütfen xD
  13. A

GTA Vice City Nextgen Edition Çıktı !

Uzun zamandır beklenen GTA Vice City Nextgen Edition çıktı. Oyunu yaklaşık 40-50 dakika oynadım ve şunu söyleyebilirim oynaması oldukça keyifli. Oyun zaten GTA 4'ün üzerine yapıldığı için fizik motoru aynı grafiklerde oldukça güzelleşmiş bence. 7-8 tane rus adamın Rockstar Games'den daha iyi bir...
  14. A

AULA F75 ime WRAİTH W75 takas teklifi var

tamam bedava ver ozaman paraya ihtiyacın yksa
  15. A

AULA F75 ime WRAİTH W75 takas teklifi var

ASHJDAGDJAGJDGSAJKGDAGFSADFGGSDF
Geri