Muhtemelen bunu okuyup güleceksiniz ve dalga geçtiğimi düşüneceksinizki bu gayet normal ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim ama anlatıcaklarım tamamen gerçek, sanki bilim kurgu filmindeymişim gibi 4 gündür aynı şeyleri yaşıyorum sanki zamanda aynı yerde hapsoldum gibi sabah kalkıyorum akşam...
Başlıktata gördüğünüz üzere boşta duran hiç kullanmadığım 500gblık bir SSD var bende. Windowsuma zarar vermeden o ssd ye mac kurup iki işletim sistemini aynanda kullanabilirmiyim.
Medal benzeri oyun içi kayıt alma uygulaması önerir misiniz? tüm oyunu almak istemiyorum örnek veriyorum klavyemde belirlediğim bir tuşa basınca son 15 saniyeyi kayıt alsın bu şekilde.
3 kere bitirdim keşke hafızam silinse birdaha bitirsem sıkıldım artık
1738178616
3 kere bitirdim keike hafızam silinse birdaha bitirsem sıkıldım artık
Valla iyi indirimmiş ama kaldırmayabilir sistemim (RX6400 Ryzen 3 1200 16GB Ram)
Bütçem steamde : 90TL
Epicte ise : 130
Param kısıtlı olduğu için her öneriye açığım yalnız lütfen "indirime girerse şunu al tarzında cevaplar vermeyin"
Uzun zamandır beklenen GTA Vice City Nextgen Edition çıktı. Oyunu yaklaşık 40-50 dakika oynadım ve şunu söyleyebilirim oynaması oldukça keyifli. Oyun zaten GTA 4'ün üzerine yapıldığı için fizik motoru aynı grafiklerde oldukça güzelleşmiş bence. 7-8 tane rus adamın Rockstar Games'den daha iyi bir...