angarya_messi isimli üyenin son içerikleri

1. angarya_messi

Yardım İnternet upload , dowland kısıtlaması

altyapınız fttb mi ftth mı?
  2. angarya_messi

AM4 sistemden AM5 e geçmeye değer mi?

AAA oyun oynamadığım için genelde beni idare ediyor, zaten rx 570 den geçtiğim için fazla fazla yetiyor bana o yüzden son yükselteceğim parça ekran kartım olur muhtemelen. Elbette ekran kartını da ilerde yükseltirim ama şu an 7500F e geçmek ne kadar mantıklı emin olamadım. W10 desteği de...
  3. angarya_messi

AM4 sistemden AM5 e geçmeye değer mi?

Anlık olarak sistemde : - AMD Ryzen 5 5600 İşlemci - Gigabyte B450M S2H Anakart - 2x8GB 3600MHz Goodram Ram - Colorful rtx 2060 Super 8GB Ekran Kartı - Archon 650W 80+ Güç kaynağı - 256+512Gb nvme SSD Parçalar mevcut. Oyun oynarken r5 5600 yetersiz hissettirmeye başladı. Ryzen 5 7500F e geçmeyi...
  4. angarya_messi

Türk Telekom Taahüt Ücreti

Benim bildiğim indirimli kullandığınız ayların ücreti üstüne faiz vs. ekleyerek bir fatura çıkarıyorlar. Onun yerine taahhüt bittikten sonra size özel kampanyaları inceleyin, taahhüt bitmeden bazı tarifeler gözükmeyebiliyor.
  5. angarya_messi

Discord girme yöntemi

Ne hızda ne pingde bir kayıp göremedim, fakat bazı oyunlara girmediğini duydum. -örn cod oyunları- https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey bunu incelemenizi tavsiye ederim.
  6. angarya_messi

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

olabilir fakat ben adsl kullandığım için modem istemedim onlarda tamam diyip geçtiler.
  7. angarya_messi

Biraz geç cevap veriyor olacağım kusra bakmayın. Modem kiralamadım, elimdeki modemi kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam hat açtırma ücreti olarak geçiyordu. Edit:İnternet bağlantı ücreti olarak geçiyormuş
  8. angarya_messi

Tahminimce bana da böyle bir şey yapacaklar, okul bittiği için iptal ettirdim. 12 ay boyunca ek 40tl ödeme vardı. Toplamda 7 ay kullandım. sonraki faturada alacaklardır yüksek ihtimal.
  9. angarya_messi

Yardım USB Bellek 'bir disk yerleştirin' Hatası

Yaptığınız işlemleri usb 2.0 portuyla denediniz mi?
  10. angarya_messi

Yardım Online oyunlarda aniden ping ve lag girmesi

Fena değil vdsl altyapı mı yoksa fiber mi?
  11. angarya_messi

Yardım Online oyunlarda aniden ping ve lag girmesi

Şu testin sonucunu kontrol edin: https://www.waveform.com/tools/bufferbloat
  12. angarya_messi

İlk defa mavi ekran hatası

Öncelikle teşekkürler. Acerin kendi sitesindeki en güncel sürüm kurulu, en azından hatanın kaynağı belli tahminimce a2dp yüzünden kaynaklanıyor, kullanmadığım zaman kapatsam daha iyi olur.
  13. angarya_messi

Modding Modlu Windows 10 önerisi

Windows yerine Linux veya Android öneririm, illa Windows diyorsanız 8.1 daha iyi olur o sistem için.
  14. angarya_messi

yok hocam 1 saat boyunca furmark testine soktum bana mısın demedi.
  15. angarya_messi

https://www.epey.com/laptop/acer-extensa-15-ex215-54g-58hf.html
Geri