AAA oyun oynamadığım için genelde beni idare ediyor, zaten rx 570 den geçtiğim için fazla fazla yetiyor bana o yüzden son yükselteceğim parça ekran kartım olur muhtemelen.
Elbette ekran kartını da ilerde yükseltirim ama şu an 7500F e geçmek ne kadar mantıklı emin olamadım. W10 desteği de...
Benim bildiğim indirimli kullandığınız ayların ücreti üstüne faiz vs. ekleyerek bir fatura çıkarıyorlar. Onun yerine taahhüt bittikten sonra size özel kampanyaları inceleyin, taahhüt bitmeden bazı tarifeler gözükmeyebiliyor.
Ne hızda ne pingde bir kayıp göremedim, fakat bazı oyunlara girmediğini duydum. -örn cod oyunları-
https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey bunu incelemenizi tavsiye ederim.
Biraz geç cevap veriyor olacağım kusra bakmayın. Modem kiralamadım, elimdeki modemi kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam hat açtırma ücreti olarak geçiyordu.
Edit:İnternet bağlantı ücreti olarak geçiyormuş
Tahminimce bana da böyle bir şey yapacaklar, okul bittiği için iptal ettirdim. 12 ay boyunca ek 40tl ödeme vardı. Toplamda 7 ay kullandım. sonraki faturada alacaklardır yüksek ihtimal.
Öncelikle teşekkürler. Acerin kendi sitesindeki en güncel sürüm kurulu, en azından hatanın kaynağı belli tahminimce a2dp yüzünden kaynaklanıyor, kullanmadığım zaman kapatsam daha iyi olur.