valla ben ekmeği komple kestim içeçek de içmiyorum yemeklerde falan su içiyorum sadece abur cubur falanda yemiyorum 2 haftadan biraz fazla sürede 5kg verdim hala da devam ediyorum
bende m4 pro var 11 inc bu tür sıkıntıları yok pubg tarzı oyunlar oynuyorsan normaldir ama web gezinme video fln gibi şeylerde çok fazla 1 saat film izlesem yüzde 10 belki gidiyor benimkinde sadece anime izlemek için falan kullanıyorum günlük 20 bölüm civarı izliyorum 3 4 gün kullanıyorum ben...
Nirvana X650 sizce nasıl 25 26 bandında bütçem var bu bütçe içerisinde daha iyi bir laptop alınabilirmi oyun için alma gibi amaç yok sadece depolama fazlalığı ve uzun süreli kullanımı önemli office programları vs kullanılacak gündelik işler yapılacak
başka operatörlere yönelebilirsin pahalı geldiyse benim 25gb tarifem vardı vodafone üzerinde 350 civarı bir şey ödüyordum sonradan tahüt dolunca 650 gibi birşeye çıktı fiyat bende numaramı tt ye taşıdım kampanyayla aynı interneti aynı paketi hatta 250 tl falan ödüyorum mantıklı bence tahüt...
yt de bazı buglu yarışlar var onlardan para kazanılıyor videosu var zaten ben o yarışlardan para yapmıştım en son 600m cr falan vardı üstünde bide vip aldım oyunda 100tl bişey 2 kat para veriyordu rahat rahat kasıyordum