AngeloFDarknes isimli üyenin son içerikleri

1. A

Microsoft Hesabıma defalarca girmeye çalışılmış

Beyler ne yapmalıyım açıkcası korkutucu geldi bu olaylar
  2. A

Denicem hocam sağ olun 1723976297 Sanırım en mantıklısı hesabın adını değiştirip yeni hesap açmak ve Hesapları oraya girmek
  3. A

Maşallah Hocam :D Nasıl bir rahatsızlık duyduğunuzu tahmin edebiliyorum. Açıkcası Hesabı silip yeni hesap açmak var aklımda ve Ve internete hakkımızda ne kadar fazla şey olabileceği gerçeği de rahatsızlık uyandırıyor ve mide bulandırıcı
  4. A

Sizce ne yapılmalı?
  5. A

Hocam dc hesabınız varsa ekleyebilir miyim daha seri konuşuruz
  6. A

1723975706 Virüs testi yaptım bir ara hesap çalınma olayları olmuştu o zaman hesabı geri alabilmiştim pcyi sıfırladım hesabın güvenlik önlemlerini de aldım ama şimdi hangi sitelerde kayıtlı olduğunu bilmiyorum bir çok farklı siteye kaydolmuş olabilirim bunları nerede görüp işimi halledebilirim
  7. A

Şu anda raporu yapmaya çalışıyorum hesap outlook olduğu için googledan yaptığım için biraz uğraşıyorum 1723975502 Have ı been pwned e baktım CraftRise gözüküyor sızıntı olarak
  8. A

2 kere telefondan doğrulaması gerekiyor şifre uzun ve güvenlikli üstüne 25 karakterli doğrulama kodu cart curt kısaca başını girer 1723975195 Yaptım hocam fakat Bu darkweb olayı sıkıntı gibi Hesabı kapatıp yeni bir hesap mı açsam gerçekten sıkıntı gibi bu olay
  9. A

Yok hesap güvende hocam o ayrı mesele Tüm güvenlik önlemleri alınık durumda sadece bunun sebebi ne MIT te de çalışmıyorum a*k hesapta ancak steam hesabı vardır :D
  10. A

Hotmail hesabıma girmeye çalışılıyor

Sa hocam engelleyebildin mi bende aynı durumdan etkilendim
  11. A

Hacı devam ediyor Temmuza kadar dayanıyor kökeni :D
  12. A

1723974361 Bunlar ne ayak Ayrıca bunun sebep olduğu şeyi nasıl bulabilirim ve nasıl engelleyebilirim
  13. A

İphone Telefona Gelen Kumar Mesajlarını Engellemenin yolu?

İphone kullanıyorum ve mesajlarıma günde neredeyse 20 defa kumar sitesi reklamı geliyor bunu nasıl engellerim?
  14. A

Bugün Çok Fazla kod istediniz Microsoft Hatası

Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum şifremi girdim ve çok fazla deneme yaptığım için bir sayfaya yönlendirdi ve Telefonuma bir kısa mesaj geliceğini bunun için Telefon numaramın Son 4 hanesini girmemi istedi Girdim ve bana Görseldeki mesajı gösterdi. Ne yapmalıyım bu e postaya bugün...
  15. A

Discord hesabım çalındı ve E-postası değiştirildi

Ticket atıyorum oto bota düşüyor tekrar cevaplıyorum anlamsız bir kaç şeyler diyor ve hizmetimizi beğendiniz mi gibi sorulara yöneltiyor direkt
Geri