Maşallah Hocam :D Nasıl bir rahatsızlık duyduğunuzu tahmin edebiliyorum. Açıkcası Hesabı silip yeni hesap açmak var aklımda ve Ve internete hakkımızda ne kadar fazla şey olabileceği gerçeği de rahatsızlık uyandırıyor ve mide bulandırıcı
1723975706
Virüs testi yaptım bir ara hesap çalınma olayları olmuştu o zaman hesabı geri alabilmiştim pcyi sıfırladım hesabın güvenlik önlemlerini de aldım ama şimdi hangi sitelerde kayıtlı olduğunu bilmiyorum bir çok farklı siteye kaydolmuş olabilirim bunları nerede görüp işimi halledebilirim
Şu anda raporu yapmaya çalışıyorum hesap outlook olduğu için googledan yaptığım için biraz uğraşıyorum
1723975502
Have ı been pwned e baktım CraftRise gözüküyor sızıntı olarak
2 kere telefondan doğrulaması gerekiyor şifre uzun ve güvenlikli üstüne 25 karakterli doğrulama kodu cart curt kısaca başını girer
1723975195
Yaptım hocam fakat Bu darkweb olayı sıkıntı gibi Hesabı kapatıp yeni bir hesap mı açsam gerçekten sıkıntı gibi bu olay
Yok hesap güvende hocam o ayrı mesele Tüm güvenlik önlemleri alınık durumda sadece bunun sebebi ne MIT te de çalışmıyorum a*k hesapta ancak steam hesabı vardır :D
Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum şifremi girdim ve çok fazla deneme yaptığım için bir sayfaya yönlendirdi ve Telefonuma bir kısa mesaj geliceğini bunun için Telefon numaramın Son 4 hanesini girmemi istedi Girdim ve bana Görseldeki mesajı gösterdi. Ne yapmalıyım bu e postaya bugün...