AnhurChivas isimli üyenin son içerikleri

1. AnhurChivas

esonic H61FHL Mavi ve Kırmızı Led Işığı

Evet, RAM slotu bozukmuş, tek RAM kullanıyorum sıkıntı yok.
  2. AnhurChivas

İntel'den AMD'ye geçmek

3. AnhurChivas

Çözüldü✓ 2K Monitör 1080p de Bulanıklaşıyor

2K'da bence FPS kaybı yaşamazsın zaten Rainbow, CS gibi oyunlarda. 2K çözünürlükte neden oynamıyorsun ki oyunları? Zaten 165Hz monitörün, 200 alsan ne olacak 300 alsan ne olacak.
  4. AnhurChivas

Çözüldü✓ 2K Monitör 1080p de Bulanıklaşıyor

Yani, normal değil mi zaten?
  5. AnhurChivas

Valorant psikolojimi bozdu

İyi kelimesi az kalır. Mükemmel bir başyapıt.
  6. AnhurChivas

Valorant psikolojimi bozdu

Dünyanın en iyi oyunu olan Hunt: Showdown isimli oyunu deneyebilirsin, bağımlılık yapar. Sürekli indirime giriyor ama bence kaçırmadan hazır indirimde iken al şimdi.
  7. AnhurChivas

Steam'de hangi oyunu almalıyım ?

Yazdıklarından bağımsız, sadece 6,64$'ın varsa dünyanın en iyi oyunu olan Hunt: Showdown isimli oyunu alabilirsin.
  8. AnhurChivas

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

Sen çok cahil bi adamsın eleman. En basitinden OBS ile kayıt alırken sorun yaşıyordum, sürücü çöküyordu ya da Windows 10 kullanırken 4K kayıt alamıyordum, ekran kartı kullanımı %99 olduğu zaman kayıt kasıyordu (Sen cahil bir insan olduğundan dolayı %99 kullanımda öyle olması normal diyebilirsin...
  9. AnhurChivas

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

Gördüğüm kadarıyla NVIDIA oyunlarda daha optimize. Video kaydı/canlı yayın falan yapıyorsan görüntüyü daha net veriyor ve AV1 codec'i daha iyi. RTX Voice ile yapay zeka kullanarak gürültü engelleme kullanabiliyorsun. Ray Tracing kullanan gerçekten var mı bilmiyorum ama varsa daha performanslı...
  10. AnhurChivas

Geforcenow nasıl işliyor ?

Türkiye'den alma, alacaksan Globalden al. Türkiye sunucuları çöp, 1060 ekran kartı veriyor. 55mbps internet yeterli.
  11. AnhurChivas

Sa dream setup kuruyorumda

böyle pahalı kulaklıkların mikrofonları leş gibi oluyor, şaşmaz. Fifine H6 kulaklığı inceleyebilirsin.
  12. AnhurChivas

Oyun için en iyi işletim sistemi hangisi

Windows 11 iyidir, şahsen benim için öyle en azından.
  13. AnhurChivas

Öneri Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz?

O zaman bence geçme, 300₺'mi ne aylık. Değmez altyapı olmadan.
Geri