Çok şükür daha önce hiç başıma gelmedi ama yöneticilerimizin söylediğine göre mesuliyet çalışanda oluyor. Göz korkutmak için söylemiyorlarsa yanılmıyorsam bizden alıyorlar.
Vatan çalışanı olarak; Biraz diş gösterdikten, itiraz ettikten sonra gözüken etiket fiyatından satın alabilirdiniz, kanunen böyle. Yine de doğru olanı yapmışsınız :D Her ne kadar çalışanların daha da çok dikkat etmesi gerekirken böyle durumlar olabiliyor işte hepimizin korkulu rüyası bir durum..
Zoom yaptığım için öyle duruyor yoksa mercimek büyüklüğünde bile değil yani.
Hayır biraz daha aşağıda duruyor cross değil yani.
Yok hocam cross değil maalesef.
1764847291
Bu arada şimdi tekrar baktım sadece siyah ekranda değil diğer renklerde de bu yeşil nokta gözüküyormuş. Beyaz'da çok parlak...
İşin kötü yanı evin her yeri kutu dolduğu için ve monitörün kutusu da ekstra büyük olduğu için çöpe attım. İade/Değişim işlemi de yapamam bu yüzden sanırım. Gerçi çok da rahatsız etmiyor beni. 4600 küsür TL'ye aldığım 2K bir monitör. RX 9070 XT'li sistem dizdiğim için ve ram fiyatları sağolsun...
Merhabalar, Gameon GOAE27QHD165IPS monitörde gözüken bu yeşil nokta ölü piksel midir yoksa sıkışmış piksel mi? Sadece siyah renkte çıkıyor başka renklerde çıkmıyor. Kare şeklinde değil de yuvarlak şeklinde. Boyutu mercimek tanesi kadar bile yok. JScreenFix sitesinden sıkışmış piksel düzeltmek...
Hocam banka kartı ile nasıl olsun? Taksitli alışveriş dediğimiz şey; bankanın size verdiği limit ile vadeli veyahut vadesiz ödeme kolaylığı sağlanmasıdır. Yani ürünün fiyatını satıcıya banka öder peşin olarak, siz de kaç ay takside bölündü ise bankaya o şekilde ödersiniz.
Banka kartı dediğiniz...
O zaman ben de bekleyeyim Black Friday'i bakalım sıçarsak beraber sıçarız 😂
Anakart olarak bütçemi ben biraz zorlamak istiyorum şahsen. 4 slotlu WİFİ olan bir anakart almak istiyorum. B850-X870 civarı. Bütçe olarak 10-15k arası bir şey ayırmak istiyorum. Ben tüm parçaları taksit ile aldığım...
Bu ramler alınır mı şimdi ne diyorsunuz? Parça parça sistem topluyorum anakart ve ramim eksik. Almalı mıyım bu ramleri? Fiyatı iyi gibi geldi. Onun haricinde AM5 bir anakart var mı sizce güzel indirimde olan?
Ryzen 5 7500F
RX 9070XT
Crucial P5 Plus 2 TB
bulunmakta elimde şu anda.
İndirim yakaladıkça parça parça sistem topluyorum. Elimde şu an Crucial P5 Plus 2 TB SSD ve XFX RX 9070 XT Swift bulunmakta. Anakart olarak 4 slotlu ve WIFI destekli bir AM5 anakart olmasını istiyorum. Sizce bu anakartlardan birisi alınabilir mi? Nitro+ B850M ile Pure B850A arasında anladığım...
Fuxi H3 alırken de böyle yorumlar çok okuyordum, yok dongle ı bozuluyor yok şu oluyor yok bu oluyor diye :D H3'de sorun yaşamadık çok şükür ilk gün ki gibi kullanıyorum ama H7'de aynı şey olmadı :D
Bugün kulaklık elime ulaştı. Kulaklıkta rahatsız edici düzeyde hem boştayken hem de herhangi bir ses oynarken dip ses sorunu vardı. Ondan dolayı iade yolladım. Şansın da bu kadarı artık. Daha da uğraşmam herhalde değişimle falan, H3 ile devam artık :D