kendim yazın çalışıp bir laptop almayı planlıyorum .Tahmini olarak 40000-45000 arasında i7 ve ryzen 7 işlemli bir laptop almayı planlıyorum bu ücretlere rtx 4050 6gb bir laptopmu almalıyım yoksa biraz daha zorlayıp rtx 4060 mı almalıyım ?
Kendi laptopuma bir kaç gün önce filezilla yükledim yüklerken bi antivirüs programı indirdi bugün 20 dk önce anyibitüs programını sildim ve 15 dakikadır bu ekranda bekliyorum ne yapmalıyım bu konuda
1728139094
"Sistem, bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığı algılandı.Bu taşma,kötü niyetli bir kullanıcının bu uygulamanın denetimini ele geçirmesine olanak verebilir" bu hatayı veriyor
Kendim Windows 11 kullanıcısıyım laptopum arka planda çok uygulama çalışıyordu buna çözüm olarak sistem yapılandırmasından hizmetler kısmındaki arka planda çalışan uygulamaları "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" yapıp yeniden başlattım ve şuan giriş yapamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Öncelik le hayırlı ramazanlar
samsung galaxy s8 cihazım az önce sıfırladım play store ye giriş yaptığım zaman eski sürüm önüme çıkıyor güncelle dediğim zaman güncellenmeme hatası alıyorum böyle bir olayla karşılaşan varsa yardım edebilirmi
kendim 9.sınıfa gidiyorum yazılımcı olmak isetidiğimden dolayı alan değiştirmem gerekiyor kendim istanbul ümraniyede oturuyorum elimde 4 tane lise var nasıl liseler olduklarını bilmediğimden dolayı yardım almam gerekiyor LÜTFEN ACİL YARDIM
Evliya çelebi MTAL
ümraniye MTAL
75. yıl cumhuriyet MTAL