soru başlıkta ki gibidir nakit avans çekmek istemiyorum faiz vs biniyor. Bi ara kartla webcam almıştım a101den nakit vermişti iadeyi suan farklı bir magazaya gidip kartla bir şey alıp 5-10dk sonra iade etmeyi planlıyorum nakit mi alırım?
biraz babamın sucu baslardan anladım ben surekli sikayet ettim babama dinlemedi, giderkende para mevzusunu da konusalım dedim ilk gunden para konusulmaz dedi bosver vs dedi . Yeri geldiginde sehir dısına bile cıkıyorum ama 5 kurus para vermediler okul harici o da 1 ay
3 aydır gittim cok pismanım, 2 ay patronun ustalık belgesini bekledim okula da kayıt olamadım, para yatmadı kayıt olmadıgım icin. Patrona söyleyince de benim sorunum degil diyip gecistidi .d 3 ay cumartesi dahil calıs para harca yeme icme vs. 2 aylık paranı da vermesinler, bir de ustune azar...
Çıraklık eğitim de okuyup bir bilgisayarcı da çalışıyorum. İş yerine yoklama almaya gelen öğretmenim bana şunu dedi " Şuan okula başlamadıgın icin haftanın beş günü buradasın, okula başladıktan sonra, dört gün burda, bir gün okuldasın" dedi. Aynı şekilde bir tanıdıgım da cumartesi gunu...