Anil LuX isimli üyenin son içerikleri

1. A

a101den kart ile bir şey satın alsam nakit iade yaparlar mı?

yazdıgımı tam okumadınız sanırım
  2. A

sıkıntı gibi, kartla nakit nasıl cozebilirim peki fikrin var mi
  3. A

soru başlıkta ki gibidir nakit avans çekmek istemiyorum faiz vs biniyor. Bi ara kartla webcam almıştım a101den nakit vermişti iadeyi suan farklı bir magazaya gidip kartla bir şey alıp 5-10dk sonra iade etmeyi planlıyorum nakit mi alırım?
  4. A

Çıraklık eğitim de cumartesi gunu çalışılıyor mu?

biraz babamın sucu baslardan anladım ben surekli sikayet ettim babama dinlemedi, giderkende para mevzusunu da konusalım dedim ilk gunden para konusulmaz dedi bosver vs dedi . Yeri geldiginde sehir dısına bile cıkıyorum ama 5 kurus para vermediler okul harici o da 1 ay
  5. A

önemsemiyorum zaten son zamanlarda surekli hastayım diyip yatıyorum
  6. A

3 aydır gittim cok pismanım, 2 ay patronun ustalık belgesini bekledim okula da kayıt olamadım, para yatmadı kayıt olmadıgım icin. Patrona söyleyince de benim sorunum degil diyip gecistidi .d 3 ay cumartesi dahil calıs para harca yeme icme vs. 2 aylık paranı da vermesinler, bir de ustune azar...
  7. A

bu haftadan itibaren cumartesi gitmiyorum o zaman
  8. A

Çıraklık eğitim de okuyup bir bilgisayarcı da çalışıyorum. İş yerine yoklama almaya gelen öğretmenim bana şunu dedi " Şuan okula başlamadıgın icin haftanın beş günü buradasın, okula başladıktan sonra, dört gün burda, bir gün okuldasın" dedi. Aynı şekilde bir tanıdıgım da cumartesi gunu...
  9. A

Modart M9 Kargoya verildi 🥰🥰

AGA COK TESEKKUR EDERİM YERİM SENİ
  10. A

adama sanki bildirim gidiyor ben konu actıgımda bakma konuya zorla mı baktırıoz
  11. A

açarım cano yeter ki iste 😋😋
  12. A

Ozur dilerim kral bir dahakine konu acmadan sorucam sana hic dert etme simdilik bosluguma geldi affola .d?
  13. A

anlamıyor kanka iste illa bir yerde moral bozucaklar
  14. A

actıgımı pcden farklı hesaptan acmıstım die hatırlıom 1675256919 kral ben dayanamıom eski pcyi gidip subeden almıstım dagıtıma cıkcagı gun
Geri