Merhabalar maç yayını deneyimleyen oldu mu aranızda. Yeşil sahada arkada şeritler halinde belli belirsiz gölgelenme gibi hatlar oluşuyor. Fakat çok dikkatli ve sahada kameranın hareketini görmek gerekiyor. Yaşayan var mı
Hocam kutu açılana kadar 65 liğe mi geçsem düşüncesi bende de vardı. Kutu açılınca gayet yeterli olduğunu gördüm. 3 m den izliyorum. bir büyüğü başımı ağırıtır ve gözümü yorardı kesin. Ses sistemim var daha önce aldığım benim için tv nin sesi kritik değil hatta hiç denemedim bile. İzleme...
Hocam bunun Hz ile yada tv markası ile çok alakası yok izleme mesafeniz çok yakınsa yapar. Tv kanallarının hepsi 24 hz verir filmler de aynı şekilde yani ister 60 ister ister 120 isterseniz 200 hz olsun tv alacağınız hareketi değiştirmez.
Arkadaşlar, dünden beri ssd bellek telefonum flash bellek bağlamaya çalışıyorum. Fakat usb ye taktığım hiç birşeyi görmüyor. Başka bu durumu yaşayan var mı
İlgileneceklerdir. Şansızlık
1763453690
Hocam alınır ben dün kurdurdum. Ufak tefek sorunları var fakat görüntü kalitesi ve fiyatı bunları görmezden gelmenize yeter. Erkranda net bir yansıma yapıyor Odanın ışıklandırmasını ayarlamanız gerekli rahatsız etmemesi için.
Arkadaşlar ilk izlenimim renkler siyahlar çok güzel fakat beğenmediğim şey panelde çok fazla yansıma var en ufak bir ışık yansımayı engelleyici bir şey yok izlenimi verdi. Birde usb giriş yeri anten kabosuna dip dibe koyulmuş. Ssd flaş belleğim büyük takamadım. 😅 O kadar yakına koyulmamalı imiş...
Yani tamam bu işte acemisin anladık. Fakat zaten yaptığın şu kumandayı bari entegre etseydin. Benim vantilatörün kumandası bile bundan daha modern. İnanın para değil şunu yapabilmek.