Arkadaşlar merhaba
Elimde lenovo ideapad gaming 3 modeli var 120 hz ve laptop ekranı olduğu için (15.6) bir monitör almak istiyorum. Rekabetçi oyunlarda laptop ekranında crosshair görmek çok zor oluyor. Çok uçmayacak şekilde 24 inç monitör önerir misiniz. Benim aklımda :
Samsung Odyssey G3 24”...
Arkadaşlar merhaba twitchte yayın yapıcam 13 mb uploadım var 6000 bit de yayın verebiliyorum ama benim sorunum şu yayın açıkken sorun yok sadece herhangi bi oyuna girince gördüğüm bit değeri 2 haneli ya da tek haneli sayılara düşüyor sebebi nedir sadece oyuna girince yapıyor bunu
Okuduğum şehirde 1 yıllık yurtla sözleşme yaptım fakat bu sene beklenmedik bir deprem oldu bu yüzden kendi memleketlerimize geri döndük şubat ayına kadar kaldığım yurtta benden hazirana kadar parasını ödememi istiyorlar lütfen yardımcı olur musunuz ödemek zorunda mıyım?
Arkadaşlar yeni laptop aldım hayırlısıyla youtube de videosunu çekmişti bi kanal ordan gördüm driverlarını kurdum ettim ama o videoda ki fps değerlerini alamıyorum örneğin valoda 180-220 arası alıyosa orda ben 100-150 arası yardımcı olur musunuz lolde bile arada 90 fps ye düşüyor
ekran...
arkadaşlar üniversite öğrencisiyim şu dönemde malum laptop sorun ama alıcam şu 2 laptoptan hangisi daha mantıklı sizce aradada sıkılınca lol valo falan oynuyorum o kadar
1-https://www.vatanbilgisayar.com/honor-magicbook-15-ryzen-5-3500u-2-1ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-amd-spacegrey.html#...
bu arada ben daha 11 e geçtim hocam fen notlarımda coğrafya tarih den pek farklı değildi ancak kendime sözel kısımında daha çok güvendim ve ben tamamen bölüm düşünerek alan seçtim.
Anladım reis ben biraz çocukça düşündüm kolay vs diye lanet olsun o güne sağolasın yinede :)
Arkadaşlar biraz akıl verir misiniz ben TM öğrencisiydim ama biraz saçma düşününerek seçtim bu bölümü ve çok pişmanım benim hep hayalim mimarlık okumak ve sayısalda 170-180 binde bile gidilecek mimarlık var acaba bu sıralama için mf ye geçmek sizce çok sorun oluşturu mu (fen bilgim=0)