anil6161 isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

anladım hocam fiyat 1800 küsür gözükünce haber edeyim istedim
  2. A

🔥İndirim Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

birçoğunda stok yok hocam
  3. A

🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

hocam sistemi pek umursamıyolar sanırım da iptal edebiliyorsan edip GANKSENİNLE koduyla 250 tl indirim kazanıyorsun dene istersen
  4. A

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

amazonun sattığı razer ürünler sadece amazon garantili diye biliyorum. bilkom vs güvencesi altında değil ama bence böyle olması daha iyi çünkü herhangi bir sorun yaşadığında direkt değişim vs konusunda amazon sağ olsun hiçbir sorun çıkarmıyor
  5. A

🔥İndirim Attack Shark R68 He 2.560₺

Gravion VEXOR RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 82 Tuş | 3 Mod (Bluetooth + 2.4G + Kablolu) | Huano Brown Kahverengi Switch Linear | 2000mAh Batarya | Anti-Ghosting Kompakt%75 fiyatına göre çok iyi duruyor. herhangi bir inceleme vs göremedim ama alan birisi memnun kalmış baya
  6. A

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Hyperspeed Mouse 2274TL 🔥

pro versiyonu değil zaten, çok da bi olayı yok fiyatın
  7. A

❌İndirim Bitti! Grundig Elektrikli Süpürge 396 TL

abi ne kadar meraklısınız insanlarla bu kadar uğraşmaya ya. sanki adam dolandırıcılık peşinde. yanlış ürün gelse çok çoğu iade edersin ya da fiyat hatasıysa satıcı iptal eder. satıcı sen olsan, karşında senin gibi birisi olsa ve seni thhye verse tepkin ne olur acaba çok merak ediyorum. al...
  8. A

❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

bende de aynı şekilde görünüyor. satıcı da kargoya verildiğini söyledi. doğru mu acaba?
  9. A

aynı sorunu yaşayan başka birisi var mı acaba? hangi tuşlar onu da belirtirsen iyi olur
  10. A

hocam güle güle kullanın. ne zaman sipariş verdiniz acaba? ben cuma günü 24’ünde sipariş vermiştim araya hafta sonu girdi hala kargoya verildi olarak görünüyor.
  11. A

klavyeyi teslim alan başka arkadaşlar var mı acaba?
  12. A

İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

hocam peki kb904l ile arasında nasıl farklar var deneyimlediğin zaman? hissiyat vs
  13. A

4 bin tllik klavye yapmışsın ama harflerden ışık geçmiyor :D neyse sağlık olsun yine de güzel klavye. güle güle kullan dostum
  14. A

hocam karanlıkta da ışıklar yanıkken fotoğraf atar mısın? harflerin nasıl göründüğünü merak ediyorum
  15. A

ben hayatımda hiç bu standartlarda klavye kullanmadığım için pek hissiyatları vs bilmiyorum, o yüzden kb904l güzel geliyor bana :D top 75'i de 2 kere sipariş verip iptal ettikten sonra tekrar sipariş verdim. bakalım göreceğiz
Geri