anil6161 isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

bende de aynı şekilde görünüyor. satıcı da kargoya verildiğini söyledi. doğru mu acaba?
  2. A

aynı sorunu yaşayan başka birisi var mı acaba? hangi tuşlar onu da belirtirsen iyi olur
  3. A

hocam güle güle kullanın. ne zaman sipariş verdiniz acaba? ben cuma günü 24’ünde sipariş vermiştim araya hafta sonu girdi hala kargoya verildi olarak görünüyor.
  4. A

klavyeyi teslim alan başka arkadaşlar var mı acaba?
  5. A

İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

hocam peki kb904l ile arasında nasıl farklar var deneyimlediğin zaman? hissiyat vs
  6. A

4 bin tllik klavye yapmışsın ama harflerden ışık geçmiyor :D neyse sağlık olsun yine de güzel klavye. güle güle kullan dostum
  7. A

hocam karanlıkta da ışıklar yanıkken fotoğraf atar mısın? harflerin nasıl göründüğünü merak ediyorum
  8. A

ben hayatımda hiç bu standartlarda klavye kullanmadığım için pek hissiyatları vs bilmiyorum, o yüzden kb904l güzel geliyor bana :D top 75'i de 2 kere sipariş verip iptal ettikten sonra tekrar sipariş verdim. bakalım göreceğiz
  9. A

ya hocam ben de kb904l kullanıyorum ve gayet de memnunum. fakat sırf şu knob olayı yüzünden ve bir tık da kablosuz olması sebebiyle ben de top 75 sipariş ettim. açıkçası top 75'te aydınlatmanın tuşları göstermemesi biraz soğutuyor beni. top 75'in kb904l'den üstünlükleri nelerdir acaba?
  10. A

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

bjk25 kodunu kullanmayı unutmayın 🫡
  11. A

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

Kuponu olan arkadaşlar bana da haber verebilirse çok sevinirim.
  12. A

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

Dostlar, 1500 tl altı için 200 tllik kodu olan varsa ulaşabilir mi?
Geri