ya valla ayıptır. yine her ürün iptalinde olduğu gibi mağazayı şikayetler amazonu şikayetler thhler başlamış. zaten bi hata olmuş faydalanan faydalanmış. alan hayrını görsün güle güle kullansın. şikayet eden arkadaşların ellerine ulaşsaydı da şikayet edecekler miydi acaba? yapmayın etmeyin 1 tl...
ben classone gt200 almıştım hala duruyor. 3000 rpme kadar çıkıyor. type c , usb portu var duruşu ışıklandırması vs de güzel fakat şuan baktığımda stoklarda yok maalesef. tek bir şey merak ediyorum fanın direkt laptopun altına üflemesiyle memonun yanlara üflemesi arasında performans farkı olabilir mi
belirli serilerden sonraki ürünlerde kronik problemler olmuyor. kronik problemlerle karşılaşanlar daha çok ilk serilerden alanlar oluyor. ayrıca amazon garanti konusunda gayet de yardımcı oluyor. valla atk falan bilmem karşınızda müşteriden yana bir destek ekibinin olması çok daha önemli
amazonun sattığı razer ürünler sadece amazon garantili diye biliyorum. bilkom vs güvencesi altında değil ama bence böyle olması daha iyi çünkü herhangi bir sorun yaşadığında direkt değişim vs konusunda amazon sağ olsun hiçbir sorun çıkarmıyor
Gravion VEXOR RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 82 Tuş | 3 Mod (Bluetooth + 2.4G + Kablolu) | Huano Brown Kahverengi Switch Linear | 2000mAh Batarya | Anti-Ghosting Kompakt%75
fiyatına göre çok iyi duruyor. herhangi bir inceleme vs göremedim ama alan birisi memnun kalmış baya
abi ne kadar meraklısınız insanlarla bu kadar uğraşmaya ya. sanki adam dolandırıcılık peşinde. yanlış ürün gelse çok çoğu iade edersin ya da fiyat hatasıysa satıcı iptal eder. satıcı sen olsan, karşında senin gibi birisi olsa ve seni thhye verse tepkin ne olur acaba çok merak ediyorum. al...