anil_erdogan0 isimli üyenin son içerikleri

1. anil_erdogan0

Ryzen 5 7600x 3060ti işlemci sıvı soğutucu gerekirmi

İşlemci sadece oyunlar (basit kullanıcı işleri) için çalışacaksa arkadaşın dediği gibi kaliteli bir hava soğutma veya rastgele 240mm sıvı soğutma yeterlidir.
  2. anil_erdogan0

1 TB Harddisk mi, 500 GB SSD mi?

Merhabalar Donanım Arşivi Forum kullanıcıları, [1] Genel 1000TL param var. Bilgisayardaki depolama alanı bana yetmiyor. Bilgisayarı hem iş bilgisayarı hem ev bilgisayarı olarak kullanıyorum, sürekli getir götür yapıyorum. İçerisindeki SSD yi değiştirmek istemiyorum, sadece yanına taşınabilir...
  3. anil_erdogan0

COLD Valorant editimi değerlendirir misiniz?

Baban ve Annen ile yarışamam şayet onlar daha boş bir şey yapmışlar. Seni... 1666632972 BURASI VİDEO PAYLAŞIM YERİ DEĞİL İŞTE ANLAYIN
  4. anil_erdogan0

Knk linklerce izlenmesi bunu algortimada etkileyecek + izlendikçe egosu tatmin olacak.
  5. anil_erdogan0

Oneplus 10 Pro - Xi̇aomi̇ 12t Pro - Mi̇ 11 Ultra Aralarindan Hangi̇si̇ ?

Xiaomi yazılım açısından sakat, yeni sürüme güncelledikten sonra depolamam azaldıkça, belli sayıdan fazla uygulama yükleyince, belli temaları kullanınca çökme yapıyor sürekli çöküyor (Poco X3 Pro). Yerinde olsam Samsung Galaxy A73 yurtiçi alırdım. (Hemen linçlemeyin hoşuma gitti çok araştırmadım...
  6. anil_erdogan0

Bu nedir ve nasıl kaldırabilirim ?

Değişebiliyor, bi ekran koruyucu, bi değişik klasörler, bi exeler. Ben mesela şuan hepsini birlikte kullanıyorum 😁.
  7. anil_erdogan0

İzleyenlerin değerlendirmesi için yorumlar kısmı var zaten. İzlenme isteyen yallah Facebook'a.
  8. anil_erdogan0

Çok akıllısın değil mi videonun reklamını yapıp izlenme kazanıyorsun.
  9. anil_erdogan0

Bu nedir ve nasıl kaldırabilirim ?

Konuyu yeniden hortlatmak gibi olacak ama adı üstünde geri dönüşüm kutusu bu diyen arkadaşlar hayatında hiçbir şekilde diske bakmamış herhalde. Geri dönüşüm kutusu Windows diskinde olsa neyse ama yedek disklerde ne arasın madem orada var neden masaüstünde geri dönüşüm kutusu var? Arkadaşlar bu...
  10. anil_erdogan0

Yardım Windows Kurulu SSD / Harddisk takmak

Elimde eski kırık bilgisayarımın Windows 10 yüklü ssdsi ve Windows 7 pc var. Telefonun depolamasını boşaltmak için W10 ssdyi W7 pcye takmak istedim ama ssd 2 alana bölünmüştü alanlardan birine virüs taraması yapmak istedi bende klavye kırık olduğundan geçemeyeceğim ne olur ne olmaz birşeyi...
  11. anil_erdogan0

Telefonuma kola döküldü ne yapmalıyım

Direk kaldırdın mı? Benim eski telefonum suyun içine düşmüştü bende direk çıkartıp dik koymuştum. Sende telefonun hoparlör girişi aşağı gelicek şekilde dik koy kurutma makinesi tutacak isen ekrana yada kasaya tut içeri tutma kasayı ısıt.
  12. anil_erdogan0

Windows yüklü farklı bir disk takmak

Öncelikle merhabalar, İçerisindeki Windows 10 yüklü bilgisayarım kırıldı ve evdeki diğer Windows 7'li bilgisayara oturmaya başladım. Eski Windows 10 yüklü bilgisayarın diskinden dosyalar almalıyım bunun içinde şuanki Windows 7'li sisteme takayım diyorum. Bu diskte C, D ve E sürücüleri var, Win...
  13. anil_erdogan0

Telefonuma kola döküldü ne yapmalıyım

Telefon ne kadar kola ile temasta kaldı? Hemen kaldırdın mı yoksa sonradan mı fark ettin?
Geri