Ya aslında arabaya binince ortalama zaten çoğu 7-10 lt arası,çok dert etmemek gerekiyor yakıtı.Aslan besleyen sütünü esirgemez hesabı :D
Elektronik kısmında bir problem yaşamamış olman tamamen senin şansına gelmiş olabilir maşaallah de :D
Cherry kronik sorunlarını bildiklerimi yazayım,
Airbag...
Binilen araca yarın birgün sattığımda hızlı gitsin deniliyorsa genelde piyasa arabası tercih etmek mantıklı.
Mazda için ilanlarda satılık zaten çok çıkmıyor binen satmıyor,ülkecek insanlarımız Fiat,Renault grubuna alışkın olduğu için keyifli,sorunsuz binilecek arabaların çoğunu bilmiyorlar.
50k...
3 Silindirlere hala çok karşıyım ben,4 silindirde verdiğin gücü 3 silindire yüklersen marka fark etmeksizin 100bin km ye geldiğinde sandık motor garantilemiş oluyorsun,ayrıca motorsal bir problem yaşanmasa bile 3 silindirin turboyada bindirdiği yük,bir problem halinde çok masraflı oluyor.
Marka...
X570 proyu 5 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım ya aksine bende MSI seviyorum :D
İşlemci Ryzen 7 5700 dü onda dual kullanabiliyodum bi sıkıntı yoktu,incehesap indiriminden ryzen 5 5600 aldığım için arkadaşa aynı paraya eski işlemciyi sattım sonra düzen tutmadı,dual okutturamadığım için...
Selam beyler,
DDR4 16x2 Ramlerim var ama işlemci(Ryzen 5 5600) değiştirdikten sonra dual channel olarak kullanamadım.Şu an bilgisayarda single takılı ama akla gelebilecek her şeyi denediğimi düşünüyorum dual okutturamadım tekrar.Şu an tam hatırlamıyorum 2.ve 4.slotta ayrı ayrı ramler...
Merhabalar,
Ryzen 7 5700 den ryzen 5 5600 e geri döndüm fakat ramlerimi a2-b2 yapamıyorum bildiğim tüm senaryoları denedim.Eski halindeyken problem yoktu dual channelda.Ayrı ayrı ramleri denedim problem yok,slotlarda problem yok bios resetledim,jbatlayıp tekrar denedim olmadı.A1-A2-B1-B2 de...