Merhaba yeniyim. Tek başıma bir adaya gidip sandığı alıyorum ama sanırım satıcıya satmam mı ne lazım? Ama ilk base adamız nerede bulamıyorum haritada napmam lazım ? Ve hangi satıcıya satacağım ?
İkinci ssd almıştım ama birtane ssd slotı var onda da içinde gelen 512 takılı. Diğer slota da 1 TB takacaktım şaka gibi diğer slot yok mu ??
HP OMEN 16
Rtx 4050
İ5 13420H
16GB RAM
Az önce bu laptopdan aldım. 16GB ram eklemek istiyorum. Buna uyumlu ram önerir misiniz sorun çıkarmayacak ?
HP OMEN Gaming Laptop 16-wd0002nt (849T1EA)
Daha önce airpods pro kullanıp da sıvı temasını kendi çözebilen oldu mu ? Sağ tarafta Ses var mikrofon falan her şey iyi de diğer airpods kadar kaliteli ses vermiyor artık. Varmı metodlarınız ? (Deterjana maruz kaldı çamaşır makinasında) 😀
Bir türlü bulamadım bunda ki ekran kartı kaç watt ? Sıfır 29K ya alacağım 3-4 güne. Ve MUX Switch var mı ?
https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101742134
Merhaba yakın zamanda 35K bütçe ile sıfır ya da ikinci el bir laptop alacağım. Fakat 4050 mi 4060 mı alsam karar veremedim 2. Elde çok güzel temiz ürünler var. Sizce hangisini alayım ve kaç watt bunlar maksimum olarak ?
Düşündüğüm seriler 2.EL (Msi Katana + Acer Predator + HP Omen + msi cyborg...
Merhaba PS5'te kullanmak için aldım. Televizyon sevmiyorum ve uzakta bir yere uzanıp oyun oynama kültürüm yoktur masaya oturur oynarım. TV'ler çok büyük olduğu için almadım. O yüzden günler süren araştırmalarım sonucunda bunu aldım bütçemde 25k'ydı zaten.
Benim için önemli olan 4K + 120Hz + HDR...
15 pro max kullanıyorum. ios ekosisteminde ios tabanlı swift ile gerek mobil ios uygulama geliştiricisiyim. şuanda öğrenciyim. kendi dijital ağım ile para kazanıyorum aylık ve haftalık olarak. aileme de yük olmadan hem okuduğum yazılım bölümünde kendi özel okulumun parasını konaklamama kadar...