Aynı sorun belki 3 yıldır falan bende de var haşlama patates olsun Türk kahvesi olsun telvesini yemek olsun Aynı zamanda leblebi muz bunların hepsini...
leblebi ve muz tüketmeye çalışın hocam. Ekstra olarak bir çay tabağına 1 çay kaşığı kadar kuru Türk kahvesi dökün, üstüne yavaş yavaş limon sıkarak kıvam...
Hocam şöyle MacBook alırsan Eğer şarj Süren çok uzun olacak işlem Süren çok uzun olacak macbook'un en güzel avantajı Bence şarjdayken %100 performans...
alttaki arkadaşın önerdiğini almayın sebepleri ise belli..
Kısa ve teknik olarak: ASUS TUF VG259Q5A daha iyi — çünkü 0,3 ms (GtG) tepki süresi ile ELMB...
#REKLAM
LEVONUN FIRSAT KÖŞESİNDE SEÇİLİ 50 İNDİRİMDE SÜPER İNDİRİM ITOPYA.COM' DA!!!
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ayın özel ürünleri indirimde! Süre...
Üniversitenin tatil köyünde kalıyorum, altyapı var ama sürekli paket kaybı yaşıyorum. Superbox çok pahalı ve yetersiz geldi, o yüzden Superbox alternatifi...
Üniversitenin tatil köyünde kalıyorum, altyapı var ama sürekli paket kaybı yaşıyorum. Superbox çok pahalı ve yetersiz geldi, o yüzden Superbox alternatifi...
girmeni hiç tavsiye etmem gün boyu ayaktasın sayımlar falan derken çok yorulacaksın tabi bim diğer üç harflilere göre daha iyi ama yine de zor ve yorucu bence
merhaba öğrenciyim tek başıma eve çıktım. ve uygun fiyatlı bir firma arıyorum taahütsüz olsun istiyorum çünkü 10 ay sürüyor üniversite malum.
turknet...