taş gibi de erkeğim :D araba galerimiz var hem babama yardım ediyorum o konuda hemde okulumu okuyorum altımda arabam da var :D sen kimsin ki dünyadaki tüm erkekleri yargılayacak kadar taştaşlı zannediyorsun kendini anime boy :D manuel savunan adam ya pistcidir ya da asgari ücretli kamburlama...
Merhaba dostlar, monitörümde AUX ve USB girişi mevcut. Hoparlör önerir misiniz? Hem PS5 hem de oyuncu bilgisayarım bağlı olduğu için monitöre monitöre takılı olarak kullanacağım. 1000 liraya kadar en en iyi öneri nedir?
(soundbart/hoparlör) ikisi de olur monitörümün girişlerinden bahsettim...
10 yıldan fazladır apple kullandım. son 1 aydır samsung s25 ultra ve tüm ekosistemini kullanıyorum net samsung diyorum arkana bile bakma diyorum. özelden de yardımcı olayım detaylıca hocam yazarsan.
Biraz uzun olacak ama sizin için şunu söyleyebilirim 15 Plus kesinlikle önermiyorum Pro model olmadığı sürece 10 meblağlarda para vermek bana saçma geliyor ve 11 yıllık Apple kullanıcısıydım yani Apple'ın tüm telefonlarını ve tüm ev ürünlerini kullandım son çıkan 17 Pro Max hariç ve yıllarca...
teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için. usb ile bağlamayı deneyeceğim de usb girişli bir hoparlör yok. tek bir hoparlör var rgb li o da 2 girişi var usb + jak şekilnde. ikisini birden takmadan çalışmadığı için bu ps5 üzerinden ayarlanamıyor herhalde. sadece tek girişli usb girişli bir...
40k ya pozitif teknoloji sitesinden macbook m4 alabilirsin hocam. öğrenci belgeni yüklersin öğrenci indirimiyle 38 mi 40 mı ne oluyor fiyatı. yakın zamanda nişanlıma aldık çünkü 16gb ramli olanı hemde.
bende aynı durumdayım. Monitörümde 3.5mm jax girişi ve 2 adet usb girişi var. 32inç 4k 144hz ıps bir monitör. console mode özelliği bile var konsollar için. fakat bir hoparlör bağlıyorum jak girişine ama bu seferde ps5 üzerinden ses kısamıyorum illa ya monitörün arkasındaki joystick ile ayarlara...
Aynı sorun belki 3 yıldır falan bende de var haşlama patates olsun Türk kahvesi olsun telvesini yemek olsun Aynı zamanda leblebi muz bunların hepsini yapmama rağmen musluk suyu kullanmama rağmen sürekli bu tekrar ediyor ve zamanla reflüye çevirdi nedense Aslında tedavi olabilirdim illaki...
Hocam şöyle MacBook alırsan Eğer şarj Süren çok uzun olacak işlem Süren çok uzun olacak macbook'un en güzel avantajı Bence şarjdayken %100 performans sunabilmesi Hatta render gibi ağır işlemlerde bile en iyi performansı verebilmesi ekran kalitesi batarya kalitesi ekran süresi işlemci kalitesi...