Televizyondan hiç anlamıyorum panel nedir özellikler nasıl olur vs. yardımınıza ihtiyacım var. Biraz araştırma yapmak istedim fakat kafam karıştı 15-20 bin TL arası bütçe için 55" Televizyon önerisi yapar mısınız? Günlük kullanım akşamları dizi film maç gibi şeyler tüketmek için. Google play...
Arkadaşlar uzun zaman sonra Warzone indirdim fakat oyun sürekli takılıyor ve fps drop yaşıyorum gpu kullanımım sürekli değişiyor 2-40-78 vs gibi render resulationu 4k ayarına çekince ancak biraz 99 oluyor fakat yine fps düşüyor bi çaresi çözümü olan var mıdır?
arkadaslar yeni bilgisayar vardım HP 255 g8 model aşaüıda ramini ekledim buna uygun ek bi ram linki paylaşır mısınız?
ve ramin 1600mhz yazması normal mi birde görev yöneticisinde 8 gbın 700 mbsi donanım ayrılmış yazıyor bu normal midir tşkler
DDU ile kaldırdım WHQL versiyonun yükledim ama hala sorun mevcut diğer oyunlarda böyle bi sorun yok. Galiba oyunda veya bu driver'da genel bi sorun var.
Arkadaşlar 1 hafta önce falana warzone oynarken hiç bir sıkıntı yoktu fakat şu an ekran kartı kullanımı sürekli yüzde 0'a falan düşüyor ve fps yerlerde geziyor bunu yaşayan var mı?
Rx6600 r5 5500