Ben 65" olanı aldım aynı model. Genel olarak memnunum. Herhangibir problemle karşılaşmadım zaten tamamen TCL ürünü eğer alırsanız sizde göreceksiniz. Arayüz vs hepsi aynı. Bu kadar özellikteki ürünleri bu fiyata bulamıyorsunuz
Arkadaşlar geçenlerde ben amazondan depodan ikinci el yeni gibi 65 olanını aldım 2500 TL daha uygundu. Yarın elime ulaşacak bir problem olursa iade etmekte sorun yaşar mıyım ki ?
Aslında Thermalright Assassin King 120 SE almayı düşünüyordum işlemcim 5600 sizce bunu alayım mı soğutur mu yeterince ? Arada neredeyse 2 katı fiyat farkı var
Hocam turuncuyla gösterdiğiniz gibi bir durum yok açıkçası çıplak gözle bakınca öyle görünmüyor fotoğrafta da öyle görünmüyor zaten.
Aslında demek istediğim şu eğer iade edip tekrardan aldığımda yine aynı olacaksa iade etmeme gerek yok diye düşünüyorum sadece normalin üstündeyse iade etmeyi...
Hocam açıkçası fotoğraflarda birazcık daha fazla çıkıyor kesinlikle @canimbenes attığı fotoğrafla benimki biraz daha fazla çıkıyor. Açıkçası bunu görene kadar benimkinin normal olduğuna inanmıştım :)
Genel olarak monitörden memnunum yani beni tatmin etti sadece şu glow mevzusu biraz kafama...
Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden AOC Q27G4ZR model monitörü aldım. Ölü piksel vs çıkmadı fakat önceden VA Panel kullanıyordum IPS geçince daha iyi performans beklerken siyah durumu biraz canımı sıktı.
Fotoğraflarda çok daha fazla görünüyor biliyorum fakat bana yine de biraz fazla gibi geldi...
Merhaba arkadaşlar, dün Wraith üzerinden satın aldığım mouse elime ulaştı ancak sorunlu olabileceğini düşünüyorum. Genellikle LoL oynuyorum fakat yaşadığım durum sadece oyun içinde değil, genel kullanımda da hissediliyor. Kullandığım mousepad Game-X (uygun fiyatlı bir pad), ancak bundan...
Merhaba, diğer konulara baktım ama çoğu ürünün stoğu yok ve istediğim fiyatlarda bulamadım açıkçası.
3000 TL civarına FPS oyunları için klavye arıyorum çok az da olsa bütçemi aşabilirim.
Öncelikle kablosuz olursa sevinirim.
FPS oyunları oynayacağım için Rapid Trigger ve 8KHz olursa benim için...
Merhaba, Razer Barracuda X 2022 versiyonu aldım, 7.1 aktif ettim fakat THX için verdikleri kod çalışmıyor. 15 günlük deneme sonunda bitecek ve thx olmadan kullanmak istemiyorum. Canlı desteğe yazdım fakat X versiyonunda kullanılamadığını söyledi ve ben forumda arkadaşların konularına baktığımda...