anilozdem isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım İphone 14 Pro Max vs 15 Pro vs 15 Pro Max Tavsiye

15 Pro Max kullanıyorum tavsiye ederim ben de 11'den geçtim
  2. A

🔥İndirim 🔥iFFALCON 50" 4K MiniLED TV 29.999 TL🔥

Ben 65" olanı aldım aynı model. Genel olarak memnunum. Herhangibir problemle karşılaşmadım zaten tamamen TCL ürünü eğer alırsanız sizde göreceksiniz. Arayüz vs hepsi aynı. Bu kadar özellikteki ürünleri bu fiyata bulamıyorsunuz
  3. A

❌İndirim Bitti! IFFALCON 75 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED TV 42.195 TL (2.EL Amazon Depo)

Arkadaşlar geçenlerde ben amazondan depodan ikinci el yeni gibi 65 olanını aldım 2500 TL daha uygundu. Yarın elime ulaşacak bir problem olursa iade etmekte sorun yaşar mıyım ki ?
  4. A

❌İndirim Bitti! Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 599TL (DİBİN DİBİ FİYAT)

Keşke hocam saniyelerle kaçırdık hayırlısı olsun
  5. A

❌İndirim Bitti! Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 599TL (DİBİN DİBİ FİYAT)

Aslında Thermalright Assassin King 120 SE almayı düşünüyordum işlemcim 5600 sizce bunu alayım mı soğutur mu yeterince ? Arada neredeyse 2 katı fiyat farkı var
  6. A

Yardım AOC Işık sızması mı IPS glow mu ?

Hocam turuncuyla gösterdiğiniz gibi bir durum yok açıkçası çıplak gözle bakınca öyle görünmüyor fotoğrafta da öyle görünmüyor zaten. Aslında demek istediğim şu eğer iade edip tekrardan aldığımda yine aynı olacaksa iade etmeme gerek yok diye düşünüyorum sadece normalin üstündeyse iade etmeyi...
  7. A

Hocam açıkçası fotoğraflarda birazcık daha fazla çıkıyor kesinlikle @canimbenes attığı fotoğrafla benimki biraz daha fazla çıkıyor. Açıkçası bunu görene kadar benimkinin normal olduğuna inanmıştım :) Genel olarak monitörden memnunum yani beni tatmin etti sadece şu glow mevzusu biraz kafama...
  8. A

Çok rahatsız etmiyor açıkçası sadece tamamen siyah ekran açınca böyle güzküyor ben yine de acaba sıkıntılı mı diye sormak istedim
  9. A

Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden AOC Q27G4ZR model monitörü aldım. Ölü piksel vs çıkmadı fakat önceden VA Panel kullanıyordum IPS geçince daha iyi performans beklerken siyah durumu biraz canımı sıktı. Fotoğraflarda çok daha fazla görünüyor biliyorum fakat bana yine de biraz fazla gibi geldi...
  10. A

ATK Dragonfly A9 Ultra Max 2.0 sorunu

Merhaba arkadaşlar, dün Wraith üzerinden satın aldığım mouse elime ulaştı ancak sorunlu olabileceğini düşünüyorum. Genellikle LoL oynuyorum fakat yaşadığım durum sadece oyun içinde değil, genel kullanımda da hissediliyor. Kullandığım mousepad Game-X (uygun fiyatlı bir pad), ancak bundan...
  11. A

3000 TL civarı klavye önerisi

Merhaba, diğer konulara baktım ama çoğu ürünün stoğu yok ve istediğim fiyatlarda bulamadım açıkçası. 3000 TL civarına FPS oyunları için klavye arıyorum çok az da olsa bütçemi aşabilirim. Öncelikle kablosuz olursa sevinirim. FPS oyunları oynayacağım için Rapid Trigger ve 8KHz olursa benim için...
  12. A

🔥İndirim MLD M500 500GB SSD 983,99TL

CS3030 mu bu mu arkadaşlar arada bi 300 TL fark var sizce değer mi ? Gerçekten bilgili biri yazabilir mi
  13. A

2k 360hz IPS monitor tavsiyesi

Merhaba, 27" 2k 360hz IPS yada OLED arasında kaldım (farketmez) 20k civarına bulabilme şansım var mı ? ayrıca varsa öneriniz hangileri
  14. A

Razer Barracuda x 2022 THX indirim sorunu

Merhaba, Razer Barracuda X 2022 versiyonu aldım, 7.1 aktif ettim fakat THX için verdikleri kod çalışmıyor. 15 günlük deneme sonunda bitecek ve thx olmadan kullanmak istemiyorum. Canlı desteğe yazdım fakat X versiyonunda kullanılamadığını söyledi ve ben forumda arkadaşların konularına baktığımda...
Geri