ankaaex isimli üyenin son içerikleri

1. A

Samsung ssd alınır mı ?

anladığım kadarıyla hızını ve sağlığını kontrol etsek yetiyor orjinal olup olmadığı
  2. A

Samsung ssd alınır mı ?

hangi programla yapmalıyım testi
  3. A

Samsung ssd alınır mı ?

öyle mi nasıl anlaşılır acaba sahtesi
  4. A

Samsung ssd alınır mı ?

https://www.letgo.com/item/samsung-ssd-sifir-kutulu-500gb-iid-1643188811 bunu almayı düşünüyorum fiyatı 600 sıfırmış
  5. A

MODÜLER GÜÇ KAYNAĞIMA EK KABLO ALMAK İSTİYORUM HANGİSİNİ ALMALIYIM

https://www.hepsiburada.com/ocz-fatal1ty-550w-gamer-moduler-power-supply-ocz550fty-eu-pm-bd84130 güç kaynağı bu hard disk için güç kablosu 1 adet var psu üzerinde 2. diski bağlayamıyorum 1- disk için güç kablosu. 2- ekran kartı için ek güç kablosu bu kabloları alıp linkte attığım güç...
  6. A

OCZ Fatal1ty 550W PSU modüler için destek.

kasayı alırken içerisinde gelmişti ama biraz işlem vs görmüş tahminimce bir kaç kablosu kesilmiş mesela 24lük anakart girişinde 22 tane var ekran kartı güç girişi 6lık bende ki ekran kartı 8lik gibi bir kaç sorunu var bu güç kaynağının ve en önemlisi de psudan çıkan hard disk kablosu bir tane ve...
  7. A

7000tl civarı oyunu bilgisayarı

Apu sistem önerilir genelde bu bütçeye sıfır olarak ancak hangi apuyu kullanırsan kullan lol valo dışında 1080 oynatacağı oyun sınırlı ve oynatsa bile 60fps zor. Paran hazır ise 2.el sistemlere göz atabilirsin bu bütçeye oyun bilgisayarı 2.el tarafında bulabilirsin.
  8. A

R5 2600 - GTX 1660 FPS Sorunu

e. kartı Driver güncel mi ? amd sitesinden chipset driver kurdun mu
  9. A

Öneri Sharkon TK4 RGB kasaya sıvı soğutucu önerisi

Kasanın linki; https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-sharkoon-tk4-rgb-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1044895345.html Buna uygun sıvı soğutucu bakıyorum işlemcim R5 2600, R5 5600e yükselteceğim yakın zamanda hem bu işlemci için iyi soğutacak hemde kasama uygun F/P sıvı soğutucu...
  10. A

mafya oyunu önerileri

mafi1-2
  11. A

Yurt dışı iPhone almak

yurt dışına girip çıkmış olman gerekli. + olarak 6k ücret ödüyorsun bildiğin gibi 3 sene boyunca sadece yurt dışına çıktığın kimlik ve onun üzerine çıkartacağın sim kartın üzerine kullanabiliyorsun. Maliyet olarak 6k ücret + gideceğin ülkenin bilet ücreti. Pasaport çıkartma işini hiç bilmiyorum.
  12. A

Yurt dışı iPhone almak

evet 1677601352 hat sahibiyle pasaport sahibi aynı olmalı ben öyle kullanıyorum su an
  13. A

1050 Tİ İ3 3. NESİL İŞLEMCİ DAR BOĞAZ YAPAR mı?

Hayır bahsettiğim işlemciler 1060 ile bile darboğaz yapmaz en azından 7500 yapmaz sizin karta ikiside sorun çıkartmaz 2.el temizini bulursanız fiyatı yazın buraya uygun olup olmadığını söylerler buradakiler.
  14. A

Yani e. kartını değiştirmeyi düşünmüyorsanız ve bütçe de çok yoksa i5 6500-7500 bile işinizi görecektir.
  15. A

i3 6100 vardı bende o bile bir tık yapıyordu o ekran kartı için 4/8 bir işlemci lazım.
Geri