ankara06 isimli üyenin son içerikleri

1. A

İkinci el R5 5600 rx 7600 20 bin iyi mi

R5 5600 Rx 7600 A serisi anakart 16 ram 20 bin iyi mi arkadaşlar bir yıl garantisi var
  2. A

20 Bin TL Ye Bu 2.El Sistemi Alıcam İyi mi.

özellikler nedir tam
  3. A

20 Bin TL Ye Bu 2.El Sistemi Alıcam İyi mi.

• AMD Ryzen 5 5500 işlemci • 16 GB DDR4 RAM • 512 GB NVMe M2 SSD • NVIDIA RTX 2060 6 GB ekran kartı (DLSS destekli) • RGB fanlı şık akvaryum kasa Monitör + Klavye-Mouse: • 24” 100Hz
  4. A

İstanbul kütüphane önersisi

İstanbul Anadolu tarafında ders çalışmak için kafe veya kütüphane önerir misiniz
  5. A

Numara Instagrama mı ait yoksa dolandırıcı mı

Ben kendim şifremi unuttum dedikten sonra geldi Instagram önemli değil telefona virüs bulaşabilir mi
  6. A

Numara Instagrama mı ait yoksa dolandırıcı mı

Instagram şifremi unuttum dedim 08505400673 numaradan ig.me ile başlayan bir link geldi tıklayınca da bir şey olmadı ınstagram açıldı virüs bulaşa ihtimali var mı
  7. A

Monster servisinden termal macun alabilir miyim

Servisten macun alıp kendim sürmek istiyorum
  8. A

Monster servisinden termal macun alabilir miyim

Genel bakım için servise göndermek yerine termal macunu kendim alabilir miyim servisten bilgisi olan var mı
  9. A

Sistem ne kadar eder ?

Ryzen 5 5500 A520m anakart Rx 7600 16 gb ram 250 m2 750 w psu Piyasa çok karışık en hızlı şekilde satmam gerekiyor garantili sistem ne kadar yazmalıyım
  10. A

Laptop batarya yüzdesi değişmiyor

Şarj olurken değişiyor yükseliyor çıkarınca azalmıyor sorun nedir
  11. A

Hp victus ddr5 alınır mı ?

Masaüstü var eski laptopu yükseltmeyi düşünüyorum
  12. A

Hp victus ddr5 alınır mı ?

hocam önerebileceğiniz bir laptop var mı alacağım pcleri kimse önermiyor :) bütçe yazıyor yardımcı olur musunuz
Geri