Ankboy isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

8 Kasım sipariş az önce teslim edildi trenyol express
  2. A

Dün 3 siparişten 2si iptal oldu 1 tanesi kargoya verildi trendyol express bakalım ne olacak:)
  3. A

trendyol uygulamada geçerli sadece
  4. A

Her zaman kullandıgın yerine farklı bir mail ile hesap aç
  5. A

17.50 de tekrar aldım denemek için. Aynı telefon numarası aynı bilgilerle sorun yok ancak yeni hesap açman gerekiyor.Pc de yeni emulator telefondan alcaksan baska telefon.
  6. A

nox yada memu player sistem-dil ayarları Azerice kalanı aynısını sepete ekle Türkiye seç sepeti onayla adres düzenle-degiştir super40 onayla ödeme yap.
  7. A

Büyük ihtimal iptal olur yine de aktif 17.50
  8. A

17.50 emulator üstünden tekrar sipariş verdim sipariş alındı durumunda su anda calısıyor hala.
  9. A

sepete ekle Türkiye seç yukar sepeti onayle de yukardan teslim adresi ekle degiştir kısmından yap adres degişikliği kısmında uygulamanın dilinin Türkçe olması gerekiyor mutlaka.
  10. A

Yeni hesap acman gerekiyor.Telefon numarasının bir önemi yok sipariş iptali satıcıya göreye degişiyor bugun siparişli ürün alırsın iptal edilmemesi yüksek.
  11. A

uygulama verileri ön bellegi temizle noxta sorunun devam eder memu emulatorde kullanabilirsin pc de
  12. A

Bence iptal durumu numara kontrolden kaynaklı degil 2 siparişten 1 tanesi iptal oldu ama iptal olan tamamen hersey farklıydı yine de iptal edildi.
  13. A

Devamlı kullandıgın hesap ile alma.Benim 2.siparişim iptal edildi hiçbir mesaj bildirimde gelmedi kartıma baktım provizyondaydı işlem iptal olunca karttanda silinmiş sorun yok yani.
  14. A

Uygulama girişte Azerbaycan devam edin Türkiye seçin gibi seçenek çıkıyorsa olmuştur konuma gerek yok
  15. A

Aynı telefonda farklı numara hesapta olsa izin vermiyor.
Geri