AnkLoad isimli üyenin son içerikleri

1. A

Eldiven çıkarttım, çığlık falan attım ama sanırım boşa.

Hocam şöyle ki aldım diyelim şu anki fiyata satsam bile 2k falan kalıyor, site kesintisi cartı curtu da var almayacağım sanırım ya.
  2. A

Eldiven çıkarttım, çığlık falan attım ama sanırım boşa.

Arkadaşlar sabah kasa düşürmek için oyuna girdim, yeni terminali çıkarttım. Satacaktım ama satıp ne yapacağım sanki dedim açtım tak eldiven verdi şok oldum. Fiyatı pahalı ama bilemedim sizce alayım mı? CSFloat'da 0.3 FT olanlar 13K 0.2 float olanlar ise 18k.
  3. A

5 7600x e Kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutma mı gider?

Teşekkür ederim hocam cansın 🙏
  4. A

Hocam bakımı falan zormu ya pek anlamam o işlerden, ama dış görünüş olarak baya havali duruyor sıvı soğutma orası kesin 😁 1756489922 curve optimizer nedir hocam açabilir misin biraz rica etsem. Rust falan oynarım aralıksız 4-5 saat sistem yeterli mi sence?
  5. A

memnunmusun hocam işlemciden? sıvı soğutma illa gerekli mi sence. Eco modda kullanırım diye düşünüyorum
  6. A

Kule tipi yeterse ramleri 32 yapacağım, birde sıvı soğutucu bakımını yapabilirmiyim bilmiyorum hocam.
  7. A

Arkadaşlar merhaba, sistem alacağım sistemde ryzen5 7600x olacak. Malum ryzen x serileri ısınıyor zaten, kararsız kaldım. Yüksek ihtimal Eco modda kullanicagim işlemciyi zaten. Sıvı soğutma bakımı falan becerebilirmiyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem ektedir.
  8. A

Hazır Sistem Alacağım İnceler misiniz?

Teşekkür ederim🙏 1756465955 Haklısınız hocam en kotu öyle yapıcam ki 5 7500f bana yeter sanırım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🙏
  9. A

sıvı soğutması iş görür mü sizce? RAMPAGE HELIOS C15 SIYAH SICAKLIK GÖSTERGELI ARGB 240MM SIVI SOĞUTMA Hocam Attığım sistemde monitör dahil tam bütçe tutuyor bu ay alıp kurtulmak dahada uğraşmak istemiyorum.
  10. A

Düz 7600 işlemciye çekip daha iyi bir sogutucu ekleyebilirim, çok bir performans farkı var mı acaba? 1756465099 Düz 7600 işlemciye çekip daha iyi bir sogutucu ekleyebilirim, değer mi sizce nasıl bir işlemci
  11. A

Hocam çok ısınıyor diyorlar ama kafam karıştı işte
  12. A

Bütçem çok kısıtlı hocam, ram için önümüzdeki aylarda da halledebilirim ama şu işlemci kafamı karıştırdı degiştirmelimiyim yoksa uzun vadeli götürür mü?
  13. A

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bilgisayar istiyordum kısmetse bu ay alacağım. Sistem Özelliklerini şöyle yazayım değerlendirirseniz sevinirim. Almışken iyi alayım 4-5 yıl uğraşmayayım diyorum. Rust,CS2 falan oynarım ve teknik resim çizerim yüksek ihtimal. Sistem; [Sistem ektedir, fiyatı iyi...
Geri