anlbass7 isimli üyenin son içerikleri

1. anlbass7

bilgisayar açılmama sorunu

up++++
  2. anlbass7

bilgisayarı kullanmak istediğim zaman bildiğin düz kontak yapıyorum . biosta hiç bir ayarı kaydedemiyorum . uefi modu falan değiştiremediğim bazı oyunlarım çalışmıyor...
  3. anlbass7

Yardım Asus prime b550m-k secure boot sorunu

bilgisayarı yeniden başlat , açılış ekranında f2 yada delete tuşuna bas . bios ekranı karşına gelir. oradayken f7 tuşuna bastığında başka bir ekrana geçersin o ekrandan boota girip secure mod kısmındaki os olanı uefi a çevir ve ardından f10 a bas ok a bas bilgisayar yeniden başladıktan sonra...
  4. anlbass7

iyi geceler , garip bir pc sorunum var . bilgisayar mekaniğinden iyi anlayanlar yardımcı olabilirse sevinirim . asus b550m-a wifi 2 anakartım , rtx 3060 ekran kartım , 3600mhz dual ram , ryzen 7 2700x işlemcim var. dün gece 2. bluetooth mausum çalışmıyordu . 2. ekran olarak led tv kullandığım...
  5. anlbass7

Çözüldü✓ Mouse'um devre dışı kalıyor

corsair glaive rgb mouse kullanıyorum. format attıktan sonra driver güncellemelerimi yaptım ve windows updatelerimden sonra w11e geçtim. oyunlarımı yükleyip bilgisayarda vakit geçirmeye başladım . oyun oynarken bir anda sanki usb çıkarmışım gibi mausum devre dışı kaldı . ışıkları yanıyor ama...
Geri