anltrn isimli üyenin son içerikleri

1. anltrn

Çözüldü✓ Sisteme RTX 5070 ve yeni PSU taktıktan sonra oyunlarda çökme yaşanıyor

Güncelleme: Servis kontrolü sonuçlandı, kart arızalı bulundu. Yeni kart sipariş ettim geldi ve hiçbir problem yok. Herekse yardımları ve çözüm önerileri için çok teşekkür ediyorum. :giggle: @Dr.Vega özellikle de sizin uzun ve detaylı önerileriniz için teşekkürler. :giggle:
  2. anltrn

@Dr.Vega Selamlar, bir güncelleme paylaşayım dedim. Ekran kartımı servise gönderdim ve o sırada da boş durmadım. Birtane RTX 2060 buldum yakınlarımdan ve aldığım PSU'da mı sorun diye denedim. PSU'da herhangi bir sorun yokmuş. 2060 mükemmel şekilde çalışıyor voltaj çekiyor herhangi performans...
  3. anltrn

kutunun içerisinden çıkan dönüştürücü kabloyu kullansam zarar verir mi peki? çoğu forumda onu kullandığında zamanla yandığı söyleniyor girişin.
  4. anltrn

az önce onu da denedim maalesef yine pozitif sonuç vermedi :/ Dediğim gibi başka bilgisayarda da Arc Raiders açtık onda da yaptı. Sanırım tek çarem servise göndermek.
  5. anltrn

@Dr.Vega kablonun üstündeki 4 lü pinin içinde 2 adet iletken var ve başka bir pcdeki kabloya baktım 4 ünde de iletken var. Sorun beslemede olabilir mi? Black desert oyununa girdik oyunda sorun yaratmadı, ard raiders açılmıyor mesela. Crash açıklamasında da dlss > dlss gibi bir şey yazdı arc...
  6. anltrn

Bunu da kontrol edicem, çok mantıklı belki tam güçte çalışmak istiyorken kablo falan oturmadığından ekran kartı ile iletişim kuramıyor oyun motoru. Yada benzer bir durum işte. Selam, dediklerinin bazılarını denedim ve bir çözüm bulamadım fakat Event Wiever kısmında şöyle bir hata mevcut hemde 2...
  7. anltrn

Uzun açıklaman ve çözüm önerilerin için öncelikle teşekkür ederim, ilk vakitte deneyeceğim. Fakat öncelikle aklımda kalan bir şeyi paylaşmak isterim. Dün bios ayarlarında pcie 4.0 seçmek için girdiğimde biosun easy modunda ana ekranda pcie 5.0 x16 @ 4.0 x16 gibi bir şey yazıyordu bu pcie 5.0...
  8. anltrn

aslında arc raiders yükleyip açılırken cpu-z den mhz değerlerine baktım ve 14000mhz falan görüyordu. zaten daha menü açılmadan crash yiyordu. furmarkta vram kullanımı %95 lere çıkıp iniyordu falan normal mi bilmiyorum ama bana biraz garip gibi geldi. başka pcde nasıl tepki verecek crash olacak...
  9. anltrn

Tamamdır, paketleyip göndericem teşekkür ederim yardımlarınız için.
  10. anltrn

kartı akşam başka pcde deneyip duruma göre iade oluşturayım o halde. Teşekkür ederim.
  11. anltrn

evet bios update yaptım yaptıktan sonra format atıp denedim yine olmadı 1764756573 iade kabul ederler mi emin değilim kutu açıldı sonuçta ama servise göndericem sanırım aldığım satıcı ile görüştüm gönderin sorun algılanırsa yenisini temin edelim dediler
  12. anltrn

Merhaba, Ben dün 2 tane bilgisayar parçamı değiştirdim upgrade için. PSU: RMe Series RM850e Fully Modular Low-Noise ATX Power Supply Ekran kartı: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N5070WF3-12GD Sistemin geri kalanı: Anakart: Gigabyte H610m-H İşlemci: i7 12700f RAM: Corsair 32 GB ( 2...
Geri