Anlylmz24 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bilgisayarcı WIN10 yükledi, güvenlik duvarı tam tarama yapmıyor

Tamamdır sagolasın 1592134759 Sadece orjınal oyunlar oynuyorum steam uzerınden o kadar onlardada sorun cıkartmaz heralde baska bısey ındırmıyorum
  2. A

Bılgısayarcı ekstra bir harddısk gıbı bırsey takarak yaptı 1592134623 Bilgisayarı yenı aldıgım ıcın bozulmasından korkuyorum donanımsal bır porbleme ılerletmez heralde demı 1592134662 Birdahamı wındows kurayım
  3. A

Sürüm bılgılerıne baktıgımda tam sürüm olarak gözüküyor her hangı bir tarıh falan cıkmıyor
  4. A

Arkadaşlar freddoss laptop aldım bılgısayarcıya götürdüm laptopu wın10 edıtıon full sürüm yuklendı guncellestırmeleri herseyı yaptım sadece wındows guvenlık duvarı hızlı ve tam tarama yapmıyor!!!
  5. A

Microfon sorunu

Merhaba arkadaşlar dün monster abra v12 aldım crackleyıp win10 education kurdurdum ıcıne cs go oynarken kulaklıgımdan(Bluetoothlu) gayet normal ses gelırken arkadaslarla konusmak ıcın dıscord veya teamspeake gırınce cs go daki sesler bozuluyor oyun oynanmıycak kadar kötü durum yardımcı olurmusunuz?
  6. A

PC ÖNERİLERİ MAKS(5K)

İlk kasa dusunuyorum ama monitörlüde olabılır main oyunum cs go bu arada
  7. A

PC ÖNERİLERİ MAKS(5K)

Arkadaşlar kasalı pc önerisinde bulunabılırmısınız 5 bın tl sadece kasa olsun ekrana sonra karar verıcegım
Geri