Merhaba bir kaç aydır 5060ti ile uğraşmaktayım.
Eski sistem bilgilerim:
Ryzen 5 5600
Palit infinity 5060ti 16GB
Msi A520M A Pro
Hikvision 32 Gb 3200mhz CL 16
Msi Mag A650BN psu
Agi 1TB gen 3 ssd 2000/1600
Güncel sistem bilgilerim:
Ryzen 5 8400f
Palit İnfinity Rtx 5060ti 16GB
Asus Prime B650M R...
donanımsal olsa diğer oyunlarda olur diye düşünüyorum ve bütün parçaları test ettim temiz çıktı göstermek için link bırakıyorum videoda çok belli olmasada sağ üstteki grafikte çizgilere bakarak anlık dropları görebilirsiniz.
dc spotify yok tarayıcı olarak sadece brave var. Fps sabitlemeyi denedim çözüm olmadı olsa bile 144 sabitlemek kötü olur online oyun için yer yer onun altına düşebilir.
144
1748266292
Bende bununla ilgili yabancı forumlarda çok konu gördüm özellike 6700xt ve 7000 serisi. Amd kartların DX11 ve...
Kasam deepcool cg 540 modeli önde 3 adet fan işlemcide hava soğutma birde egsoz fan mevcut kasanın üstüne 2x120 veya 2x140mm fan takabiliyorum ekran kartımın sıcaklığını düşürmek için düşünüyorum sizce etkisi olurmu 1 veya 2 adet üste takılan fan işe yararmı öyleyse uygun fiyatlı modeller...
zaten tuf rog falan alamam suanda sadece biraz şüphelenmiştim sıcaklık konusunda sıkıntısız kullanabilirim o zaman marka için değiştirmem mantıksız olur teşekkür ederim herkese cavapları için
hocam sizce galax nasıldır bu modelle arasında uğraşmama değecek bir fark olurmu zaten 1 2 ay sonra sıcaklar kalmayacak sorun olmaz ama yinede işimi garantiye almak isterim
1725456924
75-76 derece olan gigabyte gördüm ben asus msi pahalı seriler dışında genelde ısınıyor diyebiliriz bence
Evet hocam adana sıcağı biraz farklı :) ama sıcaklık benim verdiğim rx 6650xt ile aynı olunca biraz şüphelendim
1725380651
Kasamda 3 adet önde 1 adet egsoz ve birde işlemcinin hava soğutma fanı mevcut
Arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir konu var içime sinmedi ikinci el rtx 4060 aldım gainward markası ghost modeli performans olarak sıkıntı yok fakat sıcaklıklar sanki bir tık fazla geldi furmarkta 77-78 gördü sonuçta bu çok ağır bir test normal karşılıyorum oyunlarda 65-77 arası değişiyor...
forspokende yaptım cmd çalıştı ama oyun açılmıyor ''winmmdll signature failed to authenticate.Please try re-install'' hatası veriyor demekki mod forspokenda çalışmıyor başka oyunlarda deneyeceğim.