-Annatar- isimli üyenin son içerikleri

1. -Annatar-

Hogwartsda fps drop yiyorum

O bir program. MSI ile ilgisi yok. Bu şekilde işlemci, ekran kartı, ram gibi şeylerin ne yaptığını gösteriyor.
  2. -Annatar-

Hogwartsda fps drop yiyorum

RAM yetmiyor olabilir. MSI afterburner açarak oyun içinden kontrolleri yapman gerekiyor.
  3. -Annatar-

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

PS 5 alarak iyi yapmışsın ama asıl sorun oyunların fiyatı değil, ülkede yasaklanması konuşuluyor. Steam, epic games, ps store gibi yerlerin.
  4. -Annatar-

En Yüksek Grafik Ayarlarında Bile Çamur Gibi Görüntü ve Mikro Takılma Sorunu

Dinamik çözünürlük ölçekleme kapalı yap. Hareket bulanıklığı ve alan derinliği kapalı.
  5. -Annatar-

RTX 2060 yanına en güzel giden işlemci nedir ?

Ryzen 7 5700X.
  6. -Annatar-

Assassin's Creed Valhalla Görev Gelmiyor

Vinland adında bir bölgeyi ele geçirmen gerekiyor. https://psnprofiles.com/trophy/11736-assassins-creed-valhalla/31-pioneer
  7. -Annatar-

Öneri 7900 gre den 5070 e geçmeli miyim?

Bahsettiğin şey ekran kartıyla ilgili değil. Oyun ayarlarındaki alan derinliği, hareket bulanıklığı gibi şeylerle ilgili.
  8. -Annatar-

Öneri 7900 gre den 5070 e geçmeli miyim?

Geçilmez.
  9. -Annatar-

Resident evil requiem deluxe en ucuz nerden alabilirim

Belki 19 Mart Steam ilkbahar indirimlerinde ufak bir indirim yaparlar.
  10. -Annatar-

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Bu ülkede youtube, wikipedia gibi siteler kapatıldı. Discord, roblox kapalı. +18 cinsel içerikli oyunlarla doldurulmuş Steam mi kapanmayacak? Bence %90 ihtimalle bant daraltması yapılır. %10 ihtimal Suudi Arabistan'daki Steam gibi olur.
  11. -Annatar-

Şimdilik kapanmadı. Yasa meclise sunulmuş. Karara bağlanması ne kadar sürer bilemeyiz.
  12. -Annatar-

Elden Ring en ucuza nasıl alınır

19 Mart Steam ilkbahar indirimlerini beklemen gerekiyor.
  13. -Annatar-

Steam basarim kasmak mantikli mi?

Ben kısa sürecek başarımları yapıyorum. Olduğu kadar kasabilirsin. Çok zorlamaya gerek yok. Oyunu en zor ayarda bitir gibi şeylere gerek yok. Hiç auto save olmadan ölünce 5 saat oynadığın boşa gidecek türden şeylere.
  14. -Annatar-

O şekilde değiştirdim. Aslında Playstation, Xbox gibi platformları da etkiliyor bu yasa ama onları yazmaya gerek görmedim. Herkes anlamıştır.
Geri