iPhone 11 cihazım da NFC ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Neden kaynaklanabilir bu sorun bir türlü çözemedim. Pil ve ekran değişik iOS 26 ya yükselttim cihazı o zamandan beri böyle. NFC cihazı arkasına okutun kısmı geliyor ve o ekranda kalıyor. Arkasına kart koysam da bir tepki vermiyor cihaz.
Oturduğum mahallede alt yapı yok kimi arasam çözemedim 4 senedir. geçenlerde türknet'e gigafiber için başvuru yaptım bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı hiç gigafiber olmayıpta başvuru yapan oldu mu geldi mi ve geldiyse ne kadar zaman da geldi.
geçenlerde telekom çalışanları vdsl...
Merhaba herkese assetto Corsa competizione Xbox one'da oynuyorum fakat oyunda kimse görünmüyor serverlar hep boş bu benden kaynaklanan bir sorun olabilir mi olaya dair bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
Xbox one sahibiyim kablosuz kulaklığım var fakat bağlayamıyourum sadece kol'daki jak girişinden kablo ile takabiliyorum bir aparat buldum jak girisini USB'ye dönüştürüyor eğer bu aparata kulakligin dongle aparatını takarsam bağlayabilir miyim yada sizin bildiğiniz başka bir yöntem varsa lütfen...
Merhabalar herkese oyun oynarken işlemcinin ekran kartından fazla kullanıldığını fark ettim CS:go warzone 2.0 valorant gibi almam gerekenden düşük FPS alıyorum ekran kartım eskiden GTX 1050'idi şuan 1660 Super kullanıyorum.
Sistem
Ryzen 5 3600
Gtx1660 Super
16 GB ram
B450 m a pro max
Win 11 pro