Anonim-Man isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ 7k-8k bütçeli monitör tavsiyesi

Baktım Va ön yargım vardı ama bunu almaya karar verdim. Sizce bu fiyat bandında başka önereceğiniz var mıdır yoksa bunu mu almalıyım?
  2. A

Çözüldü✓ 7k-8k bütçeli monitör tavsiyesi

Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden IPS ve renkleri canlı olursa iyi olur. Hz olarak en az 165, inç olarak masamdan dolayı 24 inç olması gerek. Eski monitüm Msi G2422 canlılık olarak iyiydi, canlılık olarak bu veya daha iyi model istiyorum
  3. A

Bütçeye Uygun 2200 VA UPS Önerileri

İzlediğim bir videodan gördüğüm ve yorumlarda çoğu kişi fanı aşırı sesli diyorlar. Aynı odada kullanacağım ses konusu nasıl?
  4. A

Akü konusu sorun değil genel olarak hepsinin ömrü ortalama 1,5-2 yıl. Benim aklımda soru işareti oluşturan bazı yorumlarda ups'in bağlı olduğu cihazlar yanmış. Böyle bir sorun yaşadınız mı?
  5. A

Fanı çok sesli diyorlar, rahatsız edici bir sesi var mı?
  6. A

4500-5000 TL bütçeyle 2200 VA civarında bir UPS almayı düşünüyorum.Tescom leo+ 2200 va ve Powerful sle 2000 modellerini kullanan varsa nasıldır? Öneri yaparsanız sevinirim.
  7. A

Buyee'den aldığım ürün gümrüğe takılır mı?

5 ürün toplam 1000 tl yapıyor ama Buyee'nin servis ücreti vs. eklenince 2000 TL'ye geliyor. Gümrükte takılmaz yani değilmi?
  8. A

Buyee'den aldığım ürün gümrüğe takılır mı?

Merhaba, buyee üzerinden ürün aldım ama üzerine servis ücreti vs. ekleniyor. Bu gümrükteki 30 euro sınırına etki ediyor mu yoksa sadece ürünün değeri mi hesap ediliyor?
Geri