Statik elektrik korkutmak gibi olmasın ama o yüzden ölen insanlar az değil kasanın arkasına psuya elini biraz sürtersen veya psu kapalıyken kasadaki pc açma tuşuna biraz basarsan statik elektriği alırsın diye biliyorum.
1735939092
Veya prizde topraklama olmayabilir.
cloud 2nin ses yalıtımı mükemmel ve diğer kullandığım kulaklıklara göre fazla terletmiyorda 5 6 saat bilgisayar kullanıyorum günlük herhangi bir ağrı falanda yapmıyor
Arkadaşlar videodaki gibi ekranımda görüntü hareketi olunca( mouse hareket ettirince veya hareketli bir reklam oynadığında) bir cızırtı geliyor. Çoğunlukla tarayıcıda ama onun dışında oyunlardada oluyor. Bunun sebebi ne olabilir aldığım günden beri var umursamadım ama aşırı can sıkıcı bir durum...
hocam 20kya falan 4070 sistem yapıyorlar benim kafamı biraz o karıştırıyor. 4070li hazır sistem almak elimdeki rx6600 sistemi yenilemek yerine daha mantıklı olmaz mı.
bende görüntüsü için aldım ama mesh olmadığı için çok eleştiri aldım ve bilgisayarım çok gürültülü çalışıyor. coil whine olmayan değişik bi cızırtıda var( kasayla alakalı değil) ama gürültü fazla fan olduğu için kasayla alakalı sanırım. bu gürültü için farklı bir konu açacağım
1726402700
hocam...