anonim0101 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kasadan elektrik çarpıyor

Statik elektrik korkutmak gibi olmasın ama o yüzden ölen insanlar az değil kasanın arkasına psuya elini biraz sürtersen veya psu kapalıyken kasadaki pc açma tuşuna biraz basarsan statik elektriği alırsın diye biliyorum. 1735939092 Veya prizde topraklama olmayabilir.
  2. A

Epic Gamesten oyun yükleyemiyorum dosya boyutu artıyor YARDIM LÜTFEN

destek yardımcı olmuyor yüklü olmayan oyunun dosya bütünlüğünü doğrula falan diyor yardım edin oyun oynamak istiyorum.
  3. A

kurmamıştım ve formatta attım disk sıfırlandı sadece epic gameste oluyor bu. 1735668975 yazmadım deneyim.
  4. A

spam diyor konuyu açtırmıyor. 1735623555 Epic gamesten oyun yükleyemiyorum. yazdığım metni fotoğraf olarak ekliyorum.
  5. A

Playstation takipçiler nasıl silinir

Takipçiler nasıl silinir engelleyince kalkıyo ama engeli kaldırınca geri geliyo engellenenlerde gözükmelerinide istemiyorum.
  6. A

hangi kulaklıgı almalıyım sizce

cloud 2nin ses yalıtımı mükemmel ve diğer kullandığım kulaklıklara göre fazla terletmiyorda 5 6 saat bilgisayar kullanıyorum günlük herhangi bir ağrı falanda yapmıyor
  7. A

Hangi oyuncu koltuğunu almalıyım

ofis koltuğu al
  8. A

Kasamdan gelen anlamsız cızırtı sesi.

coil whineı araştırdım ama pke benzetemiyorum ve ekranda görüntü olunca oluyor coil whine sürekli oluyor diye biliyorum.
  9. A

rtx 3070 8gb mi rx 7600

rtx kullanmayacaksan teknoloji yerine bana güç lazım diyorsan amd derim ama yine de diğer arkadaşların fikiklerini bekle
  10. A

Kasamdan gelen anlamsız cızırtı sesi.

Arkadaşlar videodaki gibi ekranımda görüntü hareketi olunca( mouse hareket ettirince veya hareketli bir reklam oynadığında) bir cızırtı geliyor. Çoğunlukla tarayıcıda ama onun dışında oyunlardada oluyor. Bunun sebebi ne olabilir aldığım günden beri var umursamadım ama aşırı can sıkıcı bir durum...
  11. A

27300tlye anakart ram cpu mu almalıyım yoksa hazır sistem mi?

çok teşekkür ederim zamanını ayırdığın için hayırlı günler
  12. A

hocam 20kya falan 4070 sistem yapıyorlar benim kafamı biraz o karıştırıyor. 4070li hazır sistem almak elimdeki rx6600 sistemi yenilemek yerine daha mantıklı olmaz mı.
  13. A

assetto corsa shuto trafik modu vs yardımcı olucak var mı

discord sunucularını araştır. eğer kalabalık bir sunucu ise endişelenme oraya atıyorlar tek tek modları dosyaları.
  14. A

siz şu an parçaları yenilemek hazır sistemden daha mantıklı diyorsunuz doğru mu 1726402957 teşekkür ederim hocam
  15. A

bende görüntüsü için aldım ama mesh olmadığı için çok eleştiri aldım ve bilgisayarım çok gürültülü çalışıyor. coil whine olmayan değişik bi cızırtıda var( kasayla alakalı değil) ama gürültü fazla fan olduğu için kasayla alakalı sanırım. bu gürültü için farklı bir konu açacağım 1726402700 hocam...
Geri