Nesinede arada bir para atar oynardım eğlencesine gine oyniyayim derken bi miktar para kazandım çekilemez bakiye diye bir şey diyor yani parayı çekemiceksek ne anlamı var kaçak sitede degil direkt uygulamadan
bilgisayar açılıyor git gel yapıyor ekran sonra gidik şekilde kalınca güç tuşuna 30 saniye basma fn gibi şeyi yapıp geri açıyorum git gel yapıyor bu neyden kaynaklı nasıl çözebileceğim
Aga aynı konuyu şimdi ben atıcakdım hangi marka bilgisayar veya laptop benimki laptop knk güç kablosunu çıkarıp ilk olarak güç tuşuna 30 saniye bas sonra fn + B +güc tuşuna aynı anda 15 saniye bas daha sonra fn+ D + güç tuşuna bas 15 saniye ekranı indir güç kablosunu tak sonra açmaya çalış bir...
Laptop 2-3 aydır kutusundaydı bugün acdigimda bilgisayara güç gitmiyordu ve açılmıyordu eskiden bunun gibi olmuşdu ama bunu teknik servisine verio yaptırmıştık gine bozulma ihtimali varmı
Evet bitane gördüm ama fiyatı 10bin Tl felandı diye hatırlıyorum aratıcağım internetde
1728301613
Peki bu telefonun kapanma sorunu varmı bazıları kaçak olduğundan kapanıyor
Sadece tutanak eğer bir yanlışımda direkt disiplin dediler oyüzden artık kendi aramda takılıyorum eski arkadaş grubumdan yavaş yavaş ayrılıyorum yanımada sessiz sakin bi arkadaşımı alıp öyle mezun olmayı düşünüyorum çünkü arkadaşlarımla olunca kendimi kaybediyorum
Evet biliyorum ama onlar kapanır diye korkuyorum biraz ve bütçe biraz az yazmışım evet daha fazla normalde krtalama yazdım oraya
1728235779
Bilmiyorum usta birliğinde yasak değil deniliyormuş saten telefonunu götürdü ama açamıyormuş tuşlu telefon olması gerek dedi
Abim 1.5 ay önce askere gitti acemiliği bitirdi tuşlu telefon istedi bizden internete bağlanan kamerası olan telefonculara sorduğumuzda bulunmuyor tarzında bişiler dedi hangi model önerirsiniz kameralı internete bağlanan tuşlu telefon sanki Nokia'nın vardı ama ismini unuttum bide kapanma sorunu...