AnonimKişilik isimli üyenin son içerikleri

1. A

Nesinede para çekemiyorum

Nesinede arada bir para atar oynardım eğlencesine gine oyniyayim derken bi miktar para kazandım çekilemez bakiye diye bir şey diyor yani parayı çekemiceksek ne anlamı var kaçak sitede degil direkt uygulamadan
  2. A

roblox için pc önerisi

Dirkekt Trendyol pc al işini görür
  3. A

Hp laptop git gel yapıyor

bilgisayar açılıyor git gel yapıyor ekran sonra gidik şekilde kalınca güç tuşuna 30 saniye basma fn gibi şeyi yapıp geri açıyorum git gel yapıyor bu neyden kaynaklı nasıl çözebileceğim
  4. A

pc nin ekran gidip geliyor

Aga aynı konuyu şimdi ben atıcakdım hangi marka bilgisayar veya laptop benimki laptop knk güç kablosunu çıkarıp ilk olarak güç tuşuna 30 saniye bas sonra fn + B +güc tuşuna aynı anda 15 saniye bas daha sonra fn+ D + güç tuşuna bas 15 saniye ekranı indir güç kablosunu tak sonra açmaya çalış bir...
  5. A

Monster Laptop açılmıyor

Yapıldıktan sonra 2-3 ay oynadım
  6. A

Monster Laptop açılmıyor

Laptop 2-3 aydır kutusundaydı bugün acdigimda bilgisayara güç gitmiyordu ve açılmıyordu eskiden bunun gibi olmuşdu ama bunu teknik servisine verio yaptırmıştık gine bozulma ihtimali varmı
  7. A

samsung sm-b350e asker için alınır mı

samsung sm-b350e telefonu asker için alınır mı arka kamera patlatılıp bazıları 3G bazıları 2G bazıları 5G diyor alınır mı?
  8. A

Usta birliği için telefon

Evet bitane gördüm ama fiyatı 10bin Tl felandı diye hatırlıyorum aratıcağım internetde 1728301613 Peki bu telefonun kapanma sorunu varmı bazıları kaçak olduğundan kapanıyor
  9. A

Usta birliği için telefon

Usta birliğinde kullanılabilecek tuşlu kameralı internete bağlanan telefon varmı önerdiğiniz, Nokia'nın vardı ama satılmıyor galiba
  10. A

Okulda tutanak yedim ileride bu tutanak sicile işlermi

Sadece tutanak eğer bir yanlışımda direkt disiplin dediler oyüzden artık kendi aramda takılıyorum eski arkadaş grubumdan yavaş yavaş ayrılıyorum yanımada sessiz sakin bi arkadaşımı alıp öyle mezun olmayı düşünüyorum çünkü arkadaşlarımla olunca kendimi kaybediyorum
  11. A

Saten çocuğa bişi yapmıyoruz bianlık gaz ile öyle yapdım normalde arkadaşlarıma yapardım gülerdik ondanda özür diler biterdi diye düşünmüştüm
  12. A

Bizim okuldaki müdüre çok sinirli diyorlar oyüzden müdürün kulağına gitmessindende korkdum biraz
  13. A

Hayır eskiden derslerim iyidir kimse benden şikayet etmez ama tutanak tutan hoxa yeni geldiği için pek tanımasa bile diğer hocalar beni tanıyor
  14. A

Usta asker için önerdiğiniz kameralı telefon internete bağlanan

Evet biliyorum ama onlar kapanır diye korkuyorum biraz ve bütçe biraz az yazmışım evet daha fazla normalde krtalama yazdım oraya 1728235779 Bilmiyorum usta birliğinde yasak değil deniliyormuş saten telefonunu götürdü ama açamıyormuş tuşlu telefon olması gerek dedi
  15. A

Usta asker için önerdiğiniz kameralı telefon internete bağlanan

Abim 1.5 ay önce askere gitti acemiliği bitirdi tuşlu telefon istedi bizden internete bağlanan kamerası olan telefonculara sorduğumuzda bulunmuyor tarzında bişiler dedi hangi model önerirsiniz kameralı internete bağlanan tuşlu telefon sanki Nokia'nın vardı ama ismini unuttum bide kapanma sorunu...
Geri