anonimkm isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sevdiğim kızın abisi var

Kıza gidip hesap sormayı da düşünmüyorum uzatmanın alemi yok.
  2. A

Sevdiğim kızın abisi var

Beyler kızın abisiydi falan filan iş yalan oldu. Kızla tiktokda takipleşiyordum bi istek geldi bi elemandan, neyse işte selamün aleyküm, aleyküm selam derken dedi dostum sevgilimle niye takipleşiyorsun falan dedi. bende dedim kim söyle çıkarayım kardeşim dedim. Dediki işte şu kız (benim...
  3. A

Sevdiğim kızın abisi var

Geçmiş olsun vardır bi hayır, daha iyileriyle karşılaşırsın.
  4. A

Sevdiğim kızın abisi var

İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum diyemem. eskiden başka biriyle de bir olay da kuzeni çıkmıştı piyasaya o yüzden bitmişti. Ama bu hepsinden farklı, aynı okulda olmak iyi bir etken hem de kötü bir etken.
  5. A

Sevdiğim kızın abisi var

Senin başında geçen olan yine abla olayıymış kurtarmışsın. ama ben gidip de bi anda abisine ben senin kardeşinle konuşuyorum amacım kötü değil falan da diyemem sen olsan ne dersin düşünsene aniden bi mesaj gelecek falan.
  6. A

Sevdiğim kızın abisi var

Yani bir şey de diyemiyorum, kızın abisi benden 1 yaş küçük sadece ama yaşa bakmıyor bu işler. 16 yaşında sıkıntı çıkaranı da var, 18 yaşında sakin olanı da. %90 sıkıntı çıkaracak biridir. 1760640964 Bildirimleri pc de açık bıraktım arada bi bakıyorum buraya.
  7. A

Sevdiğim kızın abisi var

Fotoğrafını istemiştim belki tanırım falan demiştim de yok dedi, fotoğraf olsa zaten sıkıntı çıkaracak biri olduğunu anlardım az çok. Yani tahmin edemiyorum ama aileme söyler demişti.
  8. A

Sevdiğim kızın abisi var

Oturduğum semt biraz normal olsa şüphem azalırdı, kavga etmek için yer arayan bir tipse ip inceldiği yerden kopar zaten abisi öyleyse sürekli bi sıkıntı çıkar doğal olarak, daha fazla ilerletmeden bitiririm.
  9. A

Sevdiğim kızın abisi var

Haklısın orası öyle, kız ilk başta dışardan keko sanmıştı beni. Sonradan olmadığımı anladı. Çevredekilere de zararım yok. Çok konuşmam daha çok derdimi dinleyenin dertlerini dinlerim.
  10. A

Sevdiğim kızın abisi var

Bence akışına bırakayım denk geleceğimi de sanmam kız da gizli kalmasını istiyor öğrenirse ben bi şekilde çeviririm falan demişti
  11. A

Sevdiğim kızın abisi var

DM'de ''kardeşim bi bakar mısın'' mesajını görünce:
  12. A

Sevdiğim kızın abisi var

Yapmacıklık yapmam gerekirse inceldiği yerden kopsun öyle denk gelirsem selam veririm de çok da görmem.
  13. A

Sevdiğim kızın abisi var

İstek mi atayım
  14. A

Sevdiğim kızın abisi var

Başıma bir şey gelmesin de ben her gece hayırlıysa devam etsin hayırlı değilse kopsun diyorum bakalım zaman gösterecek
  15. A

Sevdiğim kızın abisi var

Ben aldatılma da yaşadım da çok koymadı max 1 aya rahatlıyorum kendi halimde biriyim zaten. yapacağım max şey biraz şarkı dinleye dinleye dindiririm sonrasında akıyor hayat
Geri