AnonimKullanıcı289 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Telefonda google sesli yazma sorunu

Merhabalar.Sesli yazmayı açıyorum internete bağlı olduğum halde *Ağ bağlantısı yok* diyor ve kullanmama izin vermiyor.Bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim.İyi forumlar.
  2. A

Sizce hangi telefonu almalıyım?

Exynoslar kronik sorunlu diyolar hocam bir beni o korkutuyor.Birkaç güncellemeden sonra sapıtıyor diyenler var karar veremedim.
  3. A

Hocam söylediğim gibi oyun oynamam bence 14T güzel tercih ne dersiniz? 1730915410 S24 FE de güzel makine de bana hızlı şarj lazım ya 25W olmamış bence o makineye
  4. A

Bence de 14T güzel makine de uzun ömürlü gider mi diye beni tereddüte düşürüyor.
  5. A

Oyun oynayan birisi değilim beni 4-5 yıl idare etsin günlük kullanımda yeter.Kamera ve şarj hızı da benim için önemli etmenlerden.Sizce hangisi daha mantıklı? https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/934550-944934-958540/poco-f6_samsung-galaxy-s24-fe_xiaomi-14t/
  6. A

20-25k arası telefon önerisi

Beni 4-5 yıl götürecek bir telefon arıyorum. Oyunlarla çok alakam yok kamerası da hafif iyi olsa benim için yeterlidir.Bir de hızlı şarj özelliği arıyorum(40W-80W).Öneriniz var mı?
  7. A

Poco F6 fiyatına göre alınır mı?

S24 FE'yi aslında ben de beğeniyorum da şarj olma hızı beni itiyor.Böyle bir makineye 25W olmamış bence.
  8. A

Poco F6 fiyatına göre alınır mı?

Oyunlarla alakam yok günlük kullanım ve uzun süreli idare etsin diye bir telefon arıyorum F6 uygun mudur?
Geri