Amd sistemlerde donanım stabilize cok önemli. ama benim kafama taktigim amd kullanicisi olarak fsr 3 cok kötü. ve ayni şekilde sundan 100/100 eminim ki...
Amd yazılımı çok kırılgan hocam, binanıza gelen elektriği bile beğenmemiş olabilir.
Aynı kartı veya herhangi bir radeon kartı kullanıp bende sorun yok...
Sorunsuz olmadıgını söylemedim. Ancak son zamanlarda laptopumda da yasadıgım arkadaslarımında yasadıgı Valorantla ilgili birkaç problemden ve Windows 11 in...
Hocam valla kafayı yemek üzereyim aklım almıyor amd gibi büyük bir cip üreticisi firma nasıl böyle bir hata yapabilir diye
bir de geçen sene çıkmış kart...
Bilemedim hocam Bende uzun süredir Rx 6700 ve 7700xt kullanıyorum bir problemle karsılasmadım. Aksine 4050 laptop gpumda StarWarsta sürekli crash alıyorum
Herkes AMD uzmanı olmuş, kendileri sorun yaşamıyorlar diye ürün kusurusuz sanıyorlar :D
Siz beğenseniz de beğenmeseniz de amd kullanan 10 kişiden 8i sorun...
kanka iyi hoş diyorsun da sorun sadece valorant da degil normal desktopta takılırken chromeda vs bir şey izlerken bile anlık dalgalanmalar oluyor wolfteam...
çözülmedi hocam
1732041902
hocam bir arkadaş da anakart a620 senin işlemciyi desteklemiyor dedi hangisine inanacagımı şaşırdım bir de böyle bir şey olsa...